Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бонев и аватарите му в истерия: Ревнуват от арх. Любо Георгиев

Мрежата

Бонев и аватарите му в истерия: Ревнуват от арх. Любо Георгиев

Бонев и аватарите му в истерия: Ревнуват от арх. Любо Георгиев - Tribune.bg
Снимка:

Все по-припрени интервюта дава лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев, който очаква от ПП и ДБ да го издигнат за кмет на София.

„Нямаме право на грешки. За да бъде променена, София първо трябва да бъде спечелена, а гражданите - убедени да подкрепят силен и доказал се екип с конкретна програма. Резултатите от изборите са ясни - механичен сбор не гарантира победа. Трябват и конкретна програма, убедителни и доказани лица, които да застанат зад нея, ясен план как се постигат чувствителни подобрения за гражданите и разказ защо сме се събрали заедно“, обяви той пред БНР.

Бонев, който напомни за себе си и какво чака на ПП и ДБ, давайки подкрепа на предсрочните избори, ги предупреждава, че повтаряне на сегашните резултати означава мнозинството в общинския съвет да зависи от ГЕРБ.

Още по-забавно е в неофициалната страница на Бонев – „Тук не е Амстердам“, където той изказва тезите си без да се подписва под тях. Там в неделя бе пуснато обръщение към ПП, ДБ и… „Спаси София“ с призив да се забързат с издигането на Бонев за кандидат-кмет. Има и любопитна сцена на ревност срещу арх. Любо Георгиев от „Екипът за София“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети