Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бонев: За колега от ДБ се оказвам най-големият им враг. Дори в изборите, в които не съм участвал

Мрежата

Бонев: За колега от ДБ се оказвам най-големият им враг. Дори в изборите, в които не съм участвал

Бонев: За колега от ДБ се оказвам най-големият им враг. Дори в изборите, в които не съм участвал - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Борис Бонев, основател на Спаси София, независим общински съветник в Столичен общински съвет (в отговор на твърдения на общинкия съветник Методи Лалов)

Само ден след парламентарните избори разбирам, че за мой колега от Демократична България, се оказвам най-големият им враг. Дори в изборите, в които не съм участвал, а съм бил наблюдател и съм следял за честността на вота в кв. Факултета. На предните избори участвах и се оказа, че съм „откраднал“ нечии гласове, които явно някому принадлежали по право.

Отново принципът е разделяй и владей. Отново има осмиване на избиратели, вместо да намерим начин да привлечем тяхната подкрепа. На мен колегите от Демократична България категорично не са ми врагове, а напротив. Дори тези, които са ме блокирали, за да не виждам какво пишат срещу мен или пък за да мога да им отговоря. Врагът е крадливото, некомпетентно и мърляво управление на ГЕРБ, което разяжда града ни от повече от десетилетие.

Предстоят тежки години за залязващата на политическата сцена групировка ГЕРБ. Убеден съм, че начинът да бъдат премахнати час по-скоро е да се разшири подкрепата за алтернативата. А това може да стане само с желание, умения и много денонощен труд, а не с хвърляне на кал, безпочвени обвинения и меко-казано опашати лъжи. Време е за фокусирани, обединени действия и изграждане на мостове, защото с 10% не се взима управлението на държавата, но пък с недалновидно и импулсивно поведение и тези 10% се губят бързо.                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати