Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борис Бонев обижда грозно член на МГЕРБ, после бяга от дебат с него

Мрежата

Борис Бонев обижда грозно член на МГЕРБ, после бяга от дебат с него

Снимка:

Общинският съветник и основател на "Спаси София" Борис Бонев открито се подиграва на клип на младежи от ГЕРБ-София. В публикация на страницата си Бонев ги нарича "интелектуална утайка", квалифицира шегите им като "отчайващо глупави", а поведението им като неадекватно. 

"Това са бъдещите министри, депутати и кметове на ГЕРБ, ако ги допуснем отново до управлението. Вижте младата "интелигенция" на ГЕРБ в цялата им нагла и глуповата прелест. Препоръчвам да изгледате докрай тази 6 минутна постоянна обида за интелекта от арогантност, отчайващо глупави шеги, самозабрава и неадекватно поведение. Това ли са държавниците на България, които искаме? Тази интелектуална утайка ли е елитът на нацията ни, който трябва да ни води в бъдещето?", написа Бонев.

Драгомир Младенов, един от участниците в клипа на МГЕРБ реши да  покани на дебат „спасителя на София“ по обща култура, история и политика. Бонев обаче се скри.

ФейсбукФейсбук

Друг участник в хейта срещу младежите  -  протестърът Калин Костов дори предложи да се правят списъци „с имена на такива нищожества“

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук

С грозни думи се включва и журналистка от БНТ - Карина Караньотова.  

ФейсбукФейсбук


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още