Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борис Бонев пита Тома Белев: Къде ви е програмата?

Мрежата

Борис Бонев пита Тома Белев: Къде ви е програмата?

Снимка:

Екоактивистът и общински съветник от „Демократична България“ Тома Белев качи на страницата си във Фейсбук програмата на партия „Има такъв народ“ на Слави Трифонов.

Белев написа, че щяло да му е интересно какви ще са коментарите с оглед на месторабота или образование на „читателите“ на програмата.

Неговият колега от СОС и основателя на „Спаси София“ Борис Бонев обаче го подхвана на тема предизборна програма: „Няма как да коментирам нещо, което няма никаква конкретика... В тази връзка къде е вашата програма? Пак правите избори като отпреди 30 години - кандидатите и програмата 2 дена преди изборите“, коментира общинският съветник непубликуваната програма на „Демократична България”.  

ФейсбукФейсбук

 


Коментари (4)

Анастас #

Това е "елита" на ДеБъ.

Педерунгели, ЕкоТалибани и откровени
Лилави крипто'комунисти от ДСБерастията.

(политологически)
27.02.2021 18:02 / Отговор
Джедай Тотю Машалла, чоджум, ашколсун! Бих добавил само известния чак в Брюксел Herr Purdan von Halken mi Zee, първо поколение от неговия род с обувки, разгромил вовеки百会 (Baihui)!
27.02.2021 20:07
кесо Ситуацията много напомня една от култовите сцени в комедията "Една нощ в операта" в която кипящият от енергия и идеи герой на Гручо Маркс обясняваше на контрагента "Това са моите принципи, ако не ви харесат аз имам и други".
27.02.2021 20:22 / Отговор
На тате еколога! Тома Белев е истински носител на новото и промяната!Как може да не му харесвате програмата?Тя е общо ВЗЕТо с една единствена точка:Вземане!
27.02.2021 22:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още