Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борис Бонев за оставката на Методи Лалов: Колегата допусна ненужни грешки и изгуби време в атаки срещу съмишленици

Мрежата

Борис Бонев за оставката на Методи Лалов: Колегата допусна ненужни грешки и изгуби време в атаки срещу съмишленици

Борис Бонев за оставката на Методи Лалов: Колегата допусна ненужни грешки и изгуби време в атаки срещу съмишленици - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Борис Бонев, основател на Спаси София, независим общински съветник в Столичен общински съвет

 Общинският съветник Методи Лалов подаде оставка от позицията председател на групата на ДБ в СОС. Той беше и водач на листата на съветници на коалицията в София. Не смятам, че неразбирателството в групата на ДБ е добра новина за София. То отслабва силата на опозицията и, за съжаление, дава повод на ГЕРБ да разпространяват фалшивата теза, че само те могат да управляват София.

Скромното ми мнение е, че колегата Лалов допусна поредица от ненужни грешки. Той загуби време и енергия в агресивни и безпочвени атаки срещу съмишленици, при все че управлението на Фандъкова е това, което прави грешка след грешка, усвоявайки милиарди в процеса. Това доведе до прекъсване на диалога, като бяха пропуснати редица възможности за съвместни действия с много по-голям ефект за нашия град.

Смятам въпроса за кадрите за ключов - на София са ѝ нужни лица с доказани действия за подобряване на живота в града и многогодишен фокус, за да я изведем от блатото на ГЕРБ.

София и СОС не трябва да бъдат просто трамплин за политическото и кариерно израстване. Всички сме длъжни да извлечем поуки и да сме много по-отговорни на следващите избори в София. Дължим го на софиянци, които нямат време за и толеранс към грешки, непостоянство и политиканстване, а очакват конкретни, бързи и качествени решения за огромните проблеми. И само #заедно можем да отговорим на това очакване.

На София ѝ е нужно обединение на усилията, идеите и мозъците, а моделът може да бъде променен само чрез широк фронт, обединен около способни и доказали се хора, екип от експерти и ясна програма и ангажименти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

attropo борко-кокорко,намери си някаква работа,труди се,създай нещо полезно за обществото,иначе само трака-трака празни приказки,глупави обещания и лозунги като на конгрес на бкп-то!
09.09.2021 11:37 / Отговор
BatMancho Някакъв скапан педал от "Смучи софия" се упражнява в говорене. Поредните 5 минути слава пред журналята. "...Блатото на герб.....", "...широк фронт ще отворим......", "....ще отговорим на очакванията....", Боже, какви глупости излизат от устата на това младо .... хм ........ момче?! Това, дето Герб го построиха, Вие не можете да го боядисате дори. Какви очаквания? За какво говори? Никой няма никакви очаквания от вашите неформални извратени групировчици, намърдали се СОС и упражняващи "нищоправене" за височка заплата. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краче.... Младо вредно говедо........
09.09.2021 12:15 / Отговор
Киро Бизона Политическият посерко с вид, харизма и интелект на надрусан пор-чикиджия, седнал да се прави на оригинален! Ами не, не си, само повтаряш като папагал заучени кухи фрази и се надуваш като пуяк! Седнал да се напъва, като гладен за сране, за „обединение на усилията, идеите и мозъците“! Ами нали се обединихте в парламента „изчегъртвачите“? Какво изчегъртахте, давие‘а у избушеняците? Изчегъртахте си стафидките от дирниците, а някои и това не направиха, а сега ходят с по две кофи жожоба по телевизионните студия, че да не се разбере как смърдят! Да, ама се разбира, а такива като политическият запъртък Бонев само разнасят миризмата!
09.09.2021 21:43
Анастас #

Изпечен Джендър и типичен Тротонеткаджия !

Такъ'ф е Матр'яла в ДеБъ:
Костовашки Кретени - Розово-Червени Педалисти и Зелени Талибани.

(романтично)
09.09.2021 13:09 / Отговор
И защо И защо си толкова злобен
10.09.2021 09:20 / Отговор
До Batmancho Bat mancho защо си злобен, защото хонорара намаля.
10.09.2021 09:23
BatMancho Злобен ли ти звуча? Повярвай, не съм! Но не мога да съм безразличен за управлението на града ми, слушайки подобни индивиди със самочувствие, че нещо зависи от тях. Точно така кухо и плоско звучаха фразите на ръководните дейци на ДКМС, от които нищо не зависеше. Такива хора бяха най - активните доносници, само и само да бъдат забелязани от някой в Партията и да получават облаги от властта. Нищо, че е за сметка на нечие семейство, деца или родители. Потресен съм от факта, че младите не знаят, но старите са забравили този период от живота си и гласуват така, че да се върне същото мракобесие. Без значение, как ще се казва сега: ДБ, БСП, ИБГНИ или ИТН, Румен Радево царство или каквото и да е. Знам само, че България вървеше напред, макар и с много условности, а сега затъваме в дребнотемия, лични нападки и тотална некадърност. Пълна девалвация. И това пак ще го отнесем ние. Най - справедливото наказание за простия народ е беднотията. Лошото е, че покрай мокрото гори и сухото.
11.09.2021 11:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати