Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борислав Цеков: Иначе хиперболизират до истеричност, сега мълчат или омаловажават Nexо…

Мрежата

Борислав Цеков: Иначе хиперболизират до истеричност, сега мълчат или омаловажават Nexо…

Борислав Цеков: Иначе хиперболизират до истеричност, сега мълчат или омаловажават Nexо… - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право Борислав Цеков

Ах, милите, какъв уотабаутизъм са си измислили само, за да отричат и омаловажават политическите измерения на крито-аферата. Значи, чуйте - няма никакво значение, че разследваната крипто-банка финансира ДБ.

Няма значение, че крипто-фараон е бил ключов депутат от предишни техни метармофози - РБ. Няма също никакво значение, че ПП и в частност Асен Василев лобират криптовалутата да минава през „Борика“. Няма значение също, че управителят на фирмата, която доставя и контролира машините за гласуване, е бил сътрудник на крипто-фараона, а двамката са били в ръководството  на партия от същия политико-олигархичен крьжец.

Всичко това е без значение, нали? Правим се на „дръж ми шапката“ пред тези факти. Сега седнете да не паднете - единствено важно било, че преди 25 години Бойко Борисов бил за известно време съдружник в някаква фирма с бащата на крипто-фараона. И това изяснявало всичко.

Прави ли ви впечатление как либерал-прогресистки медии и техни активисти-журналисти, които иначе хиперболизират до истеричност и най-дребни административни простъпки на нарочените за врагове, сега мълчат или старателно омаловажават събитията около Nexo?

Няма горестни въпроси „кой“, няма ритуални тръшкания в ефир или фалцетни фейсбук статуси за „корупцията“, няма целомъдрени пози, че ролята на журналистиката била да задава въпроси – просто няма въпроси. Виждате ги всичките, строени по ведомост. Двойни стандарти, лъжи и морален релативизъм.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати