Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борислав Цеков: Пълно недоразумение се оказва бравурното посещение на премиера Петков в Брюксел

Мрежата

Борислав Цеков: Пълно недоразумение се оказва бравурното посещение на премиера Петков в Брюксел

Снимка:

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

Пълно недоразумение се оказва бравурното посещение на премиера Кирил Петков в Брюксел. Какво научихме от него? Първо, че България имала само един мост на р. Дунав. Истината: всеки с ниво на интелигентност и обща култура дори и значително под средното знае, че са два.

Второ, че голяма стъпка в борбата на Петков за "нулева корупция" било, че били създали парламентарна комисия за борба с корупцията.

Истината: такава комисия съществува във всички парламенти вече повече от 20 години. В настоящия все още дори не е избрана.

Трето, че много бърза да изпълни чуждата поръчка и да предаде националните интереси, като приеме безусловно претенциите на Скопие спрямо нашата история, национална идентичност и достойство. Прочее, това е основната поръчка, заради която беше машинно избран.

Четвърто, че иска максимално бърза ваxiнация, щото била идвала "вълна" от щама "Омикрон" в началото на януари. Същият "Омикрон", който по признание дори на СЗО протича леко и не е опасен, следователно няма нужда от истерии, мерки, локдауни и прочие.

Въобще, дъно! И не, не е въпрос на неопитност и неподготвеност за конкретните срещи. Въпрос на функционална неграмотност и управленска некомпетентност е! Тепърва ще става още по-зле. Промяната продължава - от лошо към по-лошо.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема