Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борислав Цеков: Партията на Слави Трифонов днес на практика се отказа от основната си политическа теза

Мрежата

Борислав Цеков: Партията на Слави Трифонов днес на практика се отказа от основната си политическа теза

Снимка:

От профила във Фейсбук на Борислав Цеков, председател на Института за модерна политика, доктор по конституционно право в БАН, университетски преподавател и политик  

Жалко, че партията на Слави Трифонов днес на практика се отказа от основната си политически теза - за мажоритарни избори. И така потъпка волята на Суверена, изразена в референдума от 2016 година, така както го направиха и другите партии. Пременил се Илия, пак в тия.                   

                                                                                                                                                      


Коментари (17)

Един примитив И защо умните и красивите не протестират, че вотът им е подменен. Щото на тези,които берат ягоди, гледат болни старци или подстригват градини в чужбина им е все тая.Чалгата не спира.
15.04.2021 18:25 / Отговор
:) "Умните и красивите", все чада на старата номенклатура на БКП и ДС, това си търсеха, това и ще си намерят. ЛЪЖАТА на Слави е точно по тяхната мярка, а те се пънат да го конкурират.

За Нинова и Христо Иванов пише Калина Андролова:
"Как е възможно всички опозиционни партии да заявяват, че подкрепят без резерви Слави предварително, без да са наясно с предложението му за кабинет. Той може да предложи Деса поетеса за министър-председател. Или Ненка асистеНка. Малко по-кротичко не е ли по-добре? И най-вече, по-умничко."
15.04.2021 18:47
Цар Плъх Цар Плъх – не влиза в парламента, цар Плъх не говори с медии, цар Плъх живее в джипка, заобиколен от малки плъхчета-клакьори, които не допускат да му се задават въпроси извън неговия балон – свързан основно с некачествен асфалт, некачествени пътища, мантинели, пънове и краварници... Цар Плъх заплашва от дупката си без да излиза на светло, цар Плъх не води предизборни дебати, цар Плъх е толкова уплашен, че дори не може да подаде оставката си лично. Цар Плъх, когато е изкаран от сенчестата си дупка на чекмеджета с евро и на криминалните си зависимости, вече не е цар, а само плъх, който се крие зад гърба на малките си плъхчета. Логичният завършек на управлението на цар Плъх е неговото позорно бягство от държавността и отговорността на държавник. Цар Плъх пръв напусна потъващия си кораб и се оттегли в „отпуск“, заплювайки институцията на Народното събрание. Цар плъх, не е вече цар, дори не е и жив плъх.
15.04.2021 19:55
! Страхливецът Борисов внезапно взе отпуск преди да бъде извикан за изслушване от депутатите. Страхливецът Борисов управляваше непочтено и некадърно. Очаквано продължава да се държи и сега по този начин.
Краят му в политиката явно ще бъде недостоен. Началото на битието му на подсъдим обаче ще си го бива.
15.04.2021 18:32 / Отговор
ГалФончо ,това че сте се разлаяли глутница помияри, защо пък реши че някой трябва да се уплаши ? За тая "опорка" ли ти плащат, че си я нацвъкал навсякъде?
15.04.2021 18:45
:) От край време БСП и ДС–Б използват обща фирма за "управление на онлайн репутация"...:) Без такива "работници" и Дневник, и ДИР-а са се загинали. "Човекът" удивителна си заработва надника.

"И ДСБ плащали на тролове за "онлайн репутация"" - https://offnews.bg/politika/i-dsb-plashtali-na-trolove-za-onlajn-reputatcia-300515.html
15.04.2021 18:54
! Не знам кое е по жалко Борисов или троловете му, които защитават всяко негово малоумие. Не беше далеч времето, когато премиерите представяха отчет пред Народното събрание в края на мандата си. Ама нали вие от ГЕРБ мутренизирахте всичко, не ви пука.
15.04.2021 19:01
! ":)", когато троловете на ГЕРБ няма какво да кажат, говорят за тролове. елементарни сте. Иначе като стана въпрос за това, ето ви ги вашите доказани герберски тролчета, още си пишат, съвсем същите опорки, които и вие разпространявате, тоест мрежета ви сигурно много се е разрастнала - https://offnews.bg/politika/hvanaha-v-izdanka-platen-pisach-po-forumi-151546.html
15.04.2021 19:03
! Ето и дрдуги ваши гербаджийски тролове - https://offnews.bg/politika/mladi-gerb-eri-trolvali-neta-dori-samozapalvane-bilo-povod-za-agitatc-484142.html
15.04.2021 19:03
Покажи всички
Я па тоА Я по-добре кажи ти от кои си - от отровените, от червените, от увредените или от джендърите?
15.04.2021 19:53 / Отговор
Българин До горната ИЗМЕТ!!
ДНЕС Е ЕДИН МНОГО ТЪЖЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!
ВЛАСТТА БЕШЕ ВЗЕТА ОТ ТЪПОТИЯТА!ЕДНО ВРЕМЕ КОМУНИСТИТЕ УЧЕХА ПЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЛУЖИ НА ПРОЛЕТАРИАТА И ТОВА БЕШЕ ЗАДМИНАТО НА 4 АПРИЛ!!!
ВЪВ ПАРЛАМЕНТА СЕ НАБЛЮДАВА ХОРА НЕДОРАСЛИ ДА БЪДАТ ПОЛИТИЦИ! АМА ВСЕКИ НАРОД СО ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ! ТАКА И БЪЛГАРИЯ МИЛИОН ХИРА МИСЛЯТ ЕВРОПЕЙСКИ И ГЛАДУВАХА ЗА ГЕРБ
ДРУГИТЕ ПОЛОВИН МИЛИОН ЖАЛАТ ЗА КАМЕННАТА ЕРА И КРУМОВИ ЗАКОНИ И СИ ИЗБРАХА ТОШКО ТЪПОТО И ЧАЛГАТА И ИТН! ДРУГИТЕ 30000 ЖАЛАТ ЗА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ И МАФИЯТА И СИ ИЗБРАХА ГЕНЕРАЛА ОТ БИВШАТА ДС И ДБ!НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! ДРУГИ 10000 ЖАЛАТ ЗА МАЯ СЕСТРА ГАЛЕВА И СИЕ ! НЯМАМ ДУМИ ! НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ FAKE Депутати НЕ КАЗА ДБЕС КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЗА ЗДРАВНАТА КРИЗА И НАЙ НАЛЕЖАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ ЗА НАРОДА КАТО ИКОНОМИКА И ТН.САМО НЕГАТИВНО,ЗЛОБА И МЪСТ! НЯМАМ ДУМИ КАЙВА ПОМИЯ ГЛЕДАНЕ!
15.04.2021 19:59 / Отговор
Много лошо ще превърнат държавата ни в кочина. Лошо е само за тези от нас, които не са свине. За останалите може и да е ок.
15.04.2021 20:18
Z Точно така, много бързо ще ни превърнат в кочина. Тъжното е и в това, че се е случвало няколко пъти до сега, но галсоподаващия е с памет на златна рибка и почти толкова красив и умен. Чалгаря няма представа, че светът не е започнал преди 20-ина години с неговото раждане, ама то четенето на книжки, история не е првлекателно занимание като да се захласваш по чалгата нейния Гуру.
15.04.2021 22:01
Не желая настоящото управление Бог да пази България!
16.04.2021 18:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още