Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борисов стана един от най-опитните членове на Европейския съвет и международния политически елит

Мрежата

Борисов стана един от най-опитните членове на Европейския съвет и международния политически елит

Снимка:

Текст на durjavnik.bg

Българското правителството постигна много във външната ни политика през последните години.

Министър-председателят Бойко Борисов се откроява като един от най-опитните членове на Европейския съвет, а международният му авторитет сред световния политически елит е безспорен.

МСМС

Благодарение на неговите усилия, на външния министър Екатерина Захариева и на членовете на кабинета България проведе изключително успешно председателство на Съвета на ЕС, което бе признато от всички европейски лидери. Именно в София беше зададен като водещ приоритет за ЕС, разширяването му със страните от Западните Балкани.

По време на настоящия мандат българският премиер бе приет на официално посещение в Белия дом от тогавашния президент на САЩ Доналд Тръмп.

МСМС

В последните четири години цяла Европа бе залята от огромен мигрантски натиск, като имаше многохилядни струпвания на мигранти по границите на редица членки на ЕС.

Благодарение на адекватната външна политика на правителството и усилията на премиера Бойко Борисов България не усети по никакъв начин този проблем и в нито един момент не бе допуснат мигрантски натиск на българските граници.

МСМС

Важно е да се разбере, че тези политически успехи не са даденост, а са плод на целенасочен труд, който защитава интересите на държавата ни.

Авторитетът на Борисов ярко контрастира с нулевия европейски авторитет, с който се ползват лидерите на опозицията. Едни са в явен конфликт със собственото си европейско политическо семейство, други са в периферията и без никаква реална тежест, а третите са напълно непознати, за който и да е в европейската политика.

Списъкът с успехите на премиерът и неговата партия ГЕРБ е дълъг, а опонентите му просто нямат такъв.  


Коментари (42)

:D хахахаахаха!
29.01.2021 13:45 / Отговор
Да, хахаха е съвсем точното възклицание! Понеже ваш Мунчо дори в Естония не го искат...
29.01.2021 15:12
Татулова Колкото повече гледам партийните мошеници, които искат да свалят Борисов от власт, толкова по-сигурна съм, че нормалните, разумни и здравомислещи хора в България няма да го пуснат да си тръгне!
Мразите го, понеже се справя с проблеми, които могат да откажат доста други уж управленци!
Колкото повече проблеми решава Борисов, толкова по-отчаяна и забравена ще става социнтелигенцията, особено номенклатурната!
Ако това не е лустрация, здраве му кажи!
29.01.2021 15:20
до трола над мен Вижте, правете си тролската пропаганда, за която ви плащат, но само не пишете, че нормални и разумни хора щели да гласуват за простата и крадлива мутра Борисов. С подобни писаници вече минавате всякакви граници на идиотизма.
29.01.2021 16:01
Мутристан Поредният "успех" на тиквеника, току що по Евронюз: проблема с ваксината на Астра Зенека, ще се отрази най-вече на държави като България, която е най-бедната държава в Европейския съюз и е поръчала 4.4 милиона дози от ваксината
29.01.2021 16:47
ПЛАЧЕТЕ ОРКИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ.............................................................................................. НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ.............
КОЙ МОЖЕ ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ?........
29.01.2021 17:07
мда Единственото постижение на еднокнижния тулуп Борисов, който не знае нито един чужд език е, че всеки като го види си прави асоциация с шкафчето му пълно с кюлчета злато и пачки евро. Обикновена крадлива мутра, която освен да краде от Европа и да раздава на Кремъл, на друго не е способен!
29.01.2021 13:48 / Отговор
ivo tapak!
29.01.2021 13:52
БОЙКО БОРИСОВ - ОЦЕНЕН ОТ ИСТИНСКИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ........................................................... РУМЕН РАДЕВ-ОЦЕНЕН ОТ ИСТИНСКИТЕ МУТРИ.....
К. НИНОВА-ОЦЕНЕНА ОТ ИСТИНСКИТЕ РУСКИ ЧЕНГЕТА.....
М. МАНОЛОВА-ОЦЕНЕНА ОТ ИСТИНСКИТЕ ИЗРОДИ....
СЛ. ТРИФОНОВ - ОЦЕНЕН ОТ ИСТИНСКИТЕ ЧАЛГАДЖИИ.....
................. ИЗБОРА Е ВАШ.........
29.01.2021 14:05
Мда, Само за един Фатмак Радев се сещам,за който се говори че познавал само една книга...устава! Някои твърдят, че го знаел и на английски! А на тъпия трол ще му напомня, че ако Борисов е "еднокнижник", колко трябва да са тъпи другите, щом тринайсет пъти ги лашка на изборите!
29.01.2021 14:48
ДС Майсторът е новото лице на Мунчо Радев Опорките на червените псета се спускат от ДС обкръжението на Мунчо Радев!
Няма по-тъпо същество от Мунчо Радев,който само устава на БКП е прочел и на английски превел!!!
29.01.2021 14:58
brut мда-тъп,тъп,че чак объл!
29.01.2021 18:21
Покажи всички
ivo DA NI E ZDRAV ! A V E !
29.01.2021 13:49 / Отговор
90% поддържат Борисов,но не си признават! Няма как червените кхмери да не са бесни!
Каквото и да направят,не могат да се сравнят с Борисов!
Не е случайност,че всички световни държавници желаят само с Борисов да комуникира!
Радев навсякъде е гонен,като мръсно псе,а Нинова никъде не е приета!
Когато фактите говорят,дори и позитанските псета трябва да мълчат!
29.01.2021 14:55
съгласен Опитността на корумпираната мутра Борисов е в това да пробиваме дъното и да сме във всички класация на последно място, освен по смъртност и корупция.
30.01.2021 09:02
Тартаковер Всички знаем, че написаното е дебела лъжа, знаем също какво мисли Борисов за европейските лидери, казвал го е, знаем и те какво мислят за него.Едва ли вече някой го уважава. Но можем да приемем хвалбите тук, като негова политическа епитафия.
Ето нещо интересно и за външността му. През 1678 г. жителите на английското градче Хай Уикъм положили началото на интересна традиция. В деня след изборите, те качвали новоизбрания кмет на кантара. След година повтаряли процедурата. Ако кметът е наддал, значи се е поддал на изкушението. И започвали да го освиркват, да го замерят с развалени яйца. Представяме ли си Борисов, дето все повече придобива телосложението на билярдна топка?!
Да си отива! Но ще си отиде не с яйца, а с камъни.
29.01.2021 14:03 / Отговор
КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ............ ТАРТАКОВЕР ОСТАНА...................................................................... КОМУНИСТЪТ ПЛЮЕ ПО КАДЪРНИТЕ БЪЛГАРИ...... ОТ ЗАВИСТ И БЕЗПОМОЩНОСТ...
29.01.2021 14:09
Таракане, Само комунистите и психично болните говорят от името на всички! И да не ти споменавам за елегантната фигура на Чърчил! И между другото, ако следиш линията на Борисов да знаеш ,че сайтът за запознанства е другаде!
29.01.2021 14:53
Тартаковер Да сравняваш Тиквоний, който сам признава "аз съм прост" с Чърчил, означава че втората част на израза му "и вие сте прости", също е точна. (Естествено израза му е насочен към собствените му фенове). Чърчил е изверг, обещал да направи София картофена нива, но никой не може да отрече забележителния му интелект. Общото с нашия е само в дебелината.
Иначе сайтовете за запознаване, особено с мъже, са ми непознати. Вероятно имаш достатъчно опит там, за да ги препоръчваш, но аз съм си намерил най-прекрасното същество на света и то е от женски пол.
29.01.2021 15:10
Е, бре, Тартакович! Ако ти наистина имаш "най-прекрасното съшество от женски пол", нито ще имаш време, нито ще изпитваш нужда да словоблудстваш тука!
29.01.2021 15:24
Твърде вероятно е псевдоинтелектуалецът Тартаковер да е "тя" - в буквалния смисъл, не в новолибералния.
29.01.2021 16:38
Покажи всички
Z Още докато четях статията си помислих за злобните коментари, които вероятно вече са под нея и се оказах прав. Позитивна статия за Борисов за червените тролове е като парче червен плат за бик. За да признаеш постиженията на другите се изисква мъжество, а то май е доста дефицитна стока. Хубавото в случая е, че нито с хейт, злоба или отричане могат да се променят фактите. Борисов действа във вярната посока и понеже е човек, прави и грешки. Пожелавам му да е здрав и малко по-безкомпромисен. Неблагодарници и хейтъри винаги ще има.
29.01.2021 14:23 / Отговор
поправка Статията не е позитивна, а лъжлива пропаганда и от най-долен тип. Искрено се надявам да правиш разлика между двете.
29.01.2021 15:05
Факт! И кое е лъжа? Общи приказки! Достатъчни са автентичните снимки!
Вижте снимката на сем. Тръмп и Радеви; те са като препарирани селяни.
29.01.2021 16:05
Именно за това се нароиха троловете, защото е нещо вярно и позитивно, а тяхната поръчка е да мърлят и тровят, да не допуснат друго освен хули и омраза да се лее по адрес на премиера. Не е някакъв нов прийом в пропагандата, още от соца е.
Истина е статията. Не сме имали друг премиер, който да е толкова популярен в международните среди и който да ни даде самочувствие, че и ние сме фактор и комуникираме с останалите богати държави и велики сили като с равни, а не от позицията на подсмърчащ и чакащ помощи беден роднина.
29.01.2021 16:25
? Бихте ли казали само един международен успех на съветската мутра Борисов? Само един. И не се брои, когато се бута в хората, за да си прави снимки с тях, като с жестове на неандерталец им обяснява колко е прост.
29.01.2021 16:39
? Очаквано нищо не може да кажете за "успехите" му, само празни лозунги. Елементарни герберски тролчета.
29.01.2021 17:37
Покажи всички
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още