Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Боян Юруков: Вирусолозите - Открихме серийния убиец. Искаме да предпазим обществото

Мрежата

Боян Юруков: Вирусолозите - Открихме серийния убиец. Искаме да предпазим обществото

Снимка:

От профила във Фейсбук на Боян Юруков – блогър и технически ръководител в наскоро открития IT хъб на голяма германска банка             

Вирусолозите: Открихме серийния убиец. Искаме да предпазим обществото.

Атенуирани ваксини: Ето, показваме ви серийния убиец, но е онемощял и вързан. Знаем, че тук има поне минимална сигурност, така че вероятността да избяга е нищожна, но дори тогава не би стигнал далеч.

Инактивирани ваксини: Ето, показваме ви отрязаната му глава, за да се научите как да го разпознавате. Добре е заключена, видимо не може да избяга, но някои все пак може да се стреснат от гледката.

Молекулни ваксини: Няма да ви показваме нищо, но ще пуснем сред вас запознати с него, които да ви предупреждават. Най-вероятно ще се спогодите с тях.

мРНК ваксини: Няма да ви показваме нищо от убиеца. Ще ви дадем обаче подробен чертеж на шперца, с който влиза с взлом при жертвите. Така ще може да си го направите сами и да го разучите. Ако видите някого с такъв шперц, знаете какво да правите. Рисковете включват порязване на хартията на чертежа.

Антиваксъри: О, не. Не ни трябват такива неща. Вярваме, че всеки има нужда да се сблъска с подобни серийни убийци. Е, от кога е имало такива и сме си добре, а и е важно за развитието на детето да се сблъска с убийци и да се научи по естествен начин как да се защитава от тях. Да не говорим, че повечето деца не са от типа на жертвите, които тоя предпочита, така че за какво е врявата? Още повече, че мислим, че са силно преувеличени твърденията колко е бил жесток - просто си е играел с тях. Всичко това е голяма конспирация - едни само искат да правят пари, за да разпечатват, показват и да плашат децата. Представяте ли си как ще се отрази на детското съзнание грозната гледка на снимка на един престъпник? Далеч по-добре е да го срещне на живо!                    

                                                                                                                                         


Коментари (4)

Тартаковер @ Боян Юруков ! Добре е да се види този клип от края на изтеклата година. За ваксините, за новия световен ред, за всичко което сега ни представят за единствено вя рно. В Англия е не е в България. А за онези които не разбират английски, отдолу има титри на руски. https://www.youtube.com/watch?v=llEUyRhFhmg
05.01.2021 17:26 / Отговор
Молодец! Вот - трол-стахановец!
05.01.2021 18:01
ПЛАЧИ, ОРКА-ТАРТАКОВЕР............. ПЛАЧИ.........
05.01.2021 18:29
.... едно от многото превъплъщения на горния трол - това на пълен идиот.
05.01.2021 22:13

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още