Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бойка Трифонова: Божков е нагъл до безобразие да иска сега помощ от народ, който тровеше и ограби

Мрежата

Бойка Трифонова: Божков е нагъл до безобразие да иска сега помощ от народ, който тровеше и ограби

Снимка:

Бойка Трифонова, Фейсбук

ТОЙ си е направил страница във Фб. В нея всяка сутрин нежно поздравява българите с „Добро утро“, а след това пространно се обяснява на нацията каква честна и достойна личност е. Особено се впечатлих от един просълзяващ призив да се вдигнем и да сменим нечестните политици с други нечестни политици.

„Държавата – това сме всички ние, а не няколко човека, претендиращи, че са държавата.“ - пише .

Аз пък не мисля, че с него сме били в една и съща държава през повечето време, както не сме и сега. Той беше един от няколкото човека, които се мислят за самата държава и дори си мисля, че доскоро се смяташе сам самичък за ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.

Негово Величество живееше не в какво да е, а в резиденцията на Първия .

Негово Величество си построи хотел във вододайната зона на язовир Искър и офис до катедралата „Александър Невски“.

Негово Величество притежава по-голямата част от съкровищата на траките, чиито потомци ние също сме и той НЕ Е единственият трак, да ме извинява !

Негово Величество пише : „Българският бизнес създава работни места, строи магистрали и пълни хазната“, но единственото, което той правеше в последните години е да отклонява ОГРОМНИ средства в икономиката към нещо, което не произвежда, не развива новости, не привлича инвестиции, не строи, не храни, а само РАЗБОЛЯВА и без това болнавия, умиращ български народ.

Негово Величество е нагъл до безобразие да иска сега помощ от народ, когото тровеше системно и ограби съкровищата му.

А народът.... Народът го хвали, харесва му отровните публикации, споделя ги и хич не се сеща, че сега този вълк се е наметнал с овчарски ямурлук, направен от остриганата вълна на тоя същия овчи народ.

Овце, сте братя и сестри, българи. Малка ви е тази обида, ама толкова мога ! ...  


Коментари (2)

Гневна Браво ,Бойка.Не бих могла да го кажа по-добре.
21.06.2020 18:48 / Отговор
Трак що за дума, казва се тракиец. След 30 години капитализъм, повечето българи мислят, че да си богат, е престъпление. Това е огромна отговорност, да създаваш работни места, да се страхуваш да не те гръмне мафията, да не те.рекетират бизнеса и т.н. Мисля, че колекцията, която е създал, искаше да направи и музей, има фондация, значи е крупен меценат и човек, който опазва културното ни наследство. Защо прокуратурата не провери и изземе колекцията на Гестапото? Човек от ДС е.
24.06.2020 10:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още