Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Борисов - пълен отличник от гимназията, Стоян Мирчев да се засрами заради комунистическия си род

Мрежата

Борисов - пълен отличник от гимназията, Стоян Мирчев да се засрами заради комунистическия си род

Снимка:

Дори Драгалевският Командир Иван Костов няма никакъв шанс в сравнението относно оценките - бил е тройкаджия и четворкаджия

Източник: Zonanews

Вчера пред bTV Стоян Мирчев определи премиера Бойко Борисов като „двойкаджия“. Направи го без солидни аргументи, с опорки и клишета. От антибългарската болшевишка групировка разчитат основно на това - на постоянното повтаряне на едни и същи лъжи, които според очакванията им трябва да избуят в „истини“. Не им се получава, но те продължават. Както беше казал Айнщайн: „Политическата глупост е това да правиш едно и също, в очакване резултатите да са различни“. В този смисъл БСП притежават неизлечима способност към политическа глупост. Като добавим и престъпленията, които са извършвали от 1919 година досега, мисля че е единствено въпрос на време да бъдат заличени от българската политика - така, както в други бивши държави от съветския блок техните бивши компартии са само лош спомен. Няма ги, изметени са!

Не е нужно много, за да се види, че Стоян Мирчев, който би трябвало да се засрами заради комуняшкия си род, говори откровени глупости. Още от гимназията Бойко Борисов е пълен отличник, както се вижда от неговото лично дело в гимназията в Банкя. Отличник е и днес - за 10 години страната ни е с удвоен БНП. 

Добре е да се види и следващия документ - това са оценките на Драгалевския Командир като гимназист. Забележете - получавал е основно тройки и четворки и завършва с „4,68“. Затова и резултатите от управлението му бяха такива - тройкаджийски.                                                                                                                                               


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още