Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Божков гневен на НС: Създаде се комисия, която да провери дали се изпълняват законите на чужда държава

Мрежата

Божков гневен на НС: Създаде се комисия, която да провери дали се изпълняват законите на чужда държава

Снимка:

Подсъдимият бизнесмен Васил Божков публикува гневен статус във Фейсбук по повод създаването на Временна комисия за санкционираните лица по Глобалния закон „Магнитски”. Предложението бе на  „Демократична България“, а срокът за работа на комисията е 3 месеца, за неин председател депутатите избраха Надежда Йорданова от ДБ.

Ето и статуса на Васил Божков: 

Днес Парламентът сътвори опасен прецедент. Беше създадена комисия, която да провери дали се изпълняват законите на чужда държава в България. Без да се интересува, че са нарушени конституционните права на хиляди български граждани. България е правова държава, член на Европейския съюз, със собствени закони, които българските граждани са длъжни да спазват. Като пряко засегнат от “Магнитски”, държа да се явя пред тази комисия. Стига да намерят смелост да ме изслушат. Ако не намерят - ясно е на кого служат.  


Коментари (2)

Мм Аз не мога да разбера този човек какво иска?! Нали щеше да си идва в БГ. Сега щял да се явява в комисия. Всички бизнесмени са невинни,а пък живеят извън БГ. Как си го позволяват?!
06.08.2021 13:59 / Отговор
Железният МухоморкО,крадлив и лъжлив по добре не философствай, а се върни да те окаушим защото престъпленията са ти много....като Крез на комунистическа банда!
06.08.2021 14:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още