Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Breaking.bg: Радев закъса за фенове, докарват ги от други градове за масовка

Мрежата

Breaking.bg: Радев закъса за фенове, докарват ги от други градове за масовка

Румен Радев много го е закъсал откъм фенове, след като се налага да карат хора от различни части на страната, които да правят масовката на предизборните му срещи.

Това се потвърждава от самохвални постове в социалните мрежи на шефа на БСП в Плевен Васил Антонов, който се оказа… посрещач на предизборната среща на Радев… в Хасково.

След като сайтът „Биволъ“ разкри как в Бургас мутри с качулки и кърпи на лицата охраняваха заедно с гавазите на НСО президента, в Хасково бе приложена друга тактика.

За да се осигури масовка от „море от симпатизанти“ на Радев за пред камерите се докарват хора на БСП от страната. Така Васил Антонов, който се издава със снимки от „мероприятието“, е един от тях.

Другата подплънка на масовката се оказва Асен Василев, назначен от Радев за служебен министър на финансите във второто му служебно правителство. За да е пълна картинката до Радев се намести и Мая Манолова с новата си прическа. Тя обаче не се беше постарала с много хора и от нейна страна присъстваха едва няколко души, един от които имаше за задача да я фотографира с Радев.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема