Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. БСП завъртяха грозна политическа провокация във Враца, замесиха местен пенсионерски клуб

Мрежата

БСП завъртяха грозна политическа провокация във Враца, замесиха местен пенсионерски клуб

Снимка:

Кадър на БСП-Враца  е на път да се удави в напъните си за власт, с медийната подкрепа на местен сайт.

И колоритът, и безкрайните публични сценки добиват впечатляващи измерения. Кампанията на червените се очертава черна и подла, а в нея безкомпромисно са замесени  и употребени и най-обикновени жители на града, коментират засегнати пред „Зов нюз”.

Според тях това поведение е изключително сериозно, защото нито един гражданин на Враца не е застрахован. Винаги може да стане тъмен герой в лъжлива статия, публикувана в жълт сайт, а в устата му да бъдат сложени думи, които никога не е изричал.

В такава ситуация са изпаднали и жените от Клуба на готините баби (КГБ).

Те са сигурни, че са били употребени за политическа изгода в лъжлива статия, в която измислен герой разказва несъществуваща история. Сайтът „Шок нюз“ публикувал фалшивата новина, че кметът на Враца Калин Каменов  е накарал насила дамите от клуба да се срещнат с него.

За грозния скандал разказа председателката на клуба Катя Найденова.

„Публикацията в сайта „Шок нюз” ни компрометира и злепоставя. Написаната статия не е излязла от нашия клуб и е наложително да опровергаем информацията. На същото място сме канили и другите кандидати за кметове. Красимир Богданов също беше при нас, но за него няма написана статия. Защо? Ние лично поканихме Калин Каменов да присъства на нашия празник и да ни поздрави. Събираме се само в понеделник в ресторанта, който се намира на етажа на БСП-Враца. Калин Каменов  уважи нашата покана.  Бяхме се събрали над 100 човека.  Всички го посрещнахме много радушно.  Когато той пристигна откъм входа на БСП се събраха хора. След като г-н Каменов ни поздрави, аз му казах, че ни наблюдават и ще ни изгонят. Не ни изгониха, но пък стана скандал. След като кметът си отиде, заместничката на клуба на БСП с остър тон ни каза, че той не може да влиза в щаба им.  Аз отговорих, че щабът на БСП е от централния вход, а г-н Каменов е влязъл от входа на ресторанта. Имахме сериозен спор и си разменихме неприятни реплики”, разказа Катя Найденова и допълни:

„От БСП идва целият проблем! В ресторанта бяха Цветелина Дамяновска, нейната майка и други от партията. Те се караха с нас.  Искахме да се срещнем с г-н Каменов и да му кажем, че това не е наша идея, не е наше писане, нито пък идва от хората, които са били там, защото аз лично видях как го посрещнаха него. Ние бяхме 100 души, имахме гости от Видин, от Бърдарски Геран и нямаше никакво негодуване, напротив.”

А след случилото се готините баби от КГБ смятат, че наистина никога не е късно да станеш за резил. Важното е на чий гръб и за чия сметка е разиграна предизборно-партийната изцепка в стил „Бай Ганьо прави избори”. Кои са истинските „маскари” и кои не, според небезизвестното и поучително литературно произведение, което би трябвало всеки да е чел, пък и според правилата в живия живот обаче, все пак ще стане ясно някой ден.  

 

 


Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ МУ-ХА-ХА ПЕДЕРАСТИ СТЕ ГЕйРБАВИ ДРоГАРе ☭ ПЪРВИ завъртяха грозна политическа провокация, КАТО замесиха местен пенсионерски клуб
- ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ПОСЕТИ ДОМА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА В КВ. „ГОРНА БАНЯ“ https://nbox.bg/politics/item/74945-iordanka-fandakova-poseti-doma-za-vazrastni-hora-v-kv-gorna-banya.html
- КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗА КМЕТ НА ПЛОВДИВ ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ПОСЕТИ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „ОТДИХ" https://novini.bg/bylgariya/izbori/560857
- КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА ВЕЛИНГРАД ОТ ГЕРБ Д-Р КОСТАДИН КОЕВ ПОСЕТИ ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ" http://www.gerb.bg/bg/news/detail-kandidatat_za_kmet_na_velingrad_ot_gerb_d_r_kostadin_koev_poseti_pensionerskite_klubove_v_grada_po_p-53439.html
10.10.2019 12:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив