Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. БСП завъртяха грозна политическа провокация във Враца, замесиха местен пенсионерски клуб

Мрежата

БСП завъртяха грозна политическа провокация във Враца, замесиха местен пенсионерски клуб

БСП завъртяха грозна политическа провокация във Враца, замесиха местен пенсионерски клуб - Tribune.bg
Снимка:

Кадър на БСП-Враца  е на път да се удави в напъните си за власт, с медийната подкрепа на местен сайт.

И колоритът, и безкрайните публични сценки добиват впечатляващи измерения. Кампанията на червените се очертава черна и подла, а в нея безкомпромисно са замесени  и употребени и най-обикновени жители на града, коментират засегнати пред „Зов нюз”.

Според тях това поведение е изключително сериозно, защото нито един гражданин на Враца не е застрахован. Винаги може да стане тъмен герой в лъжлива статия, публикувана в жълт сайт, а в устата му да бъдат сложени думи, които никога не е изричал.

В такава ситуация са изпаднали и жените от Клуба на готините баби (КГБ).

Те са сигурни, че са били употребени за политическа изгода в лъжлива статия, в която измислен герой разказва несъществуваща история. Сайтът „Шок нюз“ публикувал фалшивата новина, че кметът на Враца Калин Каменов  е накарал насила дамите от клуба да се срещнат с него.

За грозния скандал разказа председателката на клуба Катя Найденова.

„Публикацията в сайта „Шок нюз” ни компрометира и злепоставя. Написаната статия не е излязла от нашия клуб и е наложително да опровергаем информацията. На същото място сме канили и другите кандидати за кметове. Красимир Богданов също беше при нас, но за него няма написана статия. Защо? Ние лично поканихме Калин Каменов да присъства на нашия празник и да ни поздрави. Събираме се само в понеделник в ресторанта, който се намира на етажа на БСП-Враца. Калин Каменов  уважи нашата покана.  Бяхме се събрали над 100 човека.  Всички го посрещнахме много радушно.  Когато той пристигна откъм входа на БСП се събраха хора. След като г-н Каменов ни поздрави, аз му казах, че ни наблюдават и ще ни изгонят. Не ни изгониха, но пък стана скандал. След като кметът си отиде, заместничката на клуба на БСП с остър тон ни каза, че той не може да влиза в щаба им.  Аз отговорих, че щабът на БСП е от централния вход, а г-н Каменов е влязъл от входа на ресторанта. Имахме сериозен спор и си разменихме неприятни реплики”, разказа Катя Найденова и допълни:

„От БСП идва целият проблем! В ресторанта бяха Цветелина Дамяновска, нейната майка и други от партията. Те се караха с нас.  Искахме да се срещнем с г-н Каменов и да му кажем, че това не е наша идея, не е наше писане, нито пък идва от хората, които са били там, защото аз лично видях как го посрещнаха него. Ние бяхме 100 души, имахме гости от Видин, от Бърдарски Геран и нямаше никакво негодуване, напротив.”

А след случилото се готините баби от КГБ смятат, че наистина никога не е късно да станеш за резил. Важното е на чий гръб и за чия сметка е разиграна предизборно-партийната изцепка в стил „Бай Ганьо прави избори”. Кои са истинските „маскари” и кои не, според небезизвестното и поучително литературно произведение, което би трябвало всеки да е чел, пък и според правилата в живия живот обаче, все пак ще стане ясно някой ден.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати