Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Чакаме Слави да проговори, а Мая да млъкне

Мрежата

Чакаме Слави да проговори, а Мая да млъкне

От профила във Фейсбук на Александър Христов - управляващ директор на ПР агенция, преподавател в УНСС

Чакаме Слави да проговори, а Мая да млъкне  


Коментари (11)

Материалче от 2005 как ще го коментирате - няма ГЕРБ - има Череп :Мария познава добре подземния свят на тези новопоявили се гангстери. Вече е писала статии за Таки с истинско име Христофорос Аманатидис, трийсет и пет годишен – човек, за когото се твърди, че владее кокаиновия пазар в София. Често го виждат из града как демонстрира самочувствие по барове и нощни заведения, следван от кохортата си бодигардове. Но малцина се осмеляват да кажат какъв всъщност е Таки – наркотрафикант, превърнал столицата в запазена територия, без ни най-малка реакция от страна на полицията. Преди няколко години Мария дори е задържана незаконно от друг наркобарон с прякор Клюна.

В България съществува обичай големите мафиоти да се кръщават с екзотични прякори като Черепа, Доктора, Пашата… Да се свърже действително име с общоизвестен прякор е винаги опасно занимание. Ако разкриете незаконните дейности на тези нови кръстници, в повечето случаи ще си навлечете неприятности " Мария е починалата внезапно тази нощ журналистка .
13.04.2021 16:58 / Отговор
Stefan Кречеталото не млъква, ако не го изхвърлите в килера. Има ли кой да я врътка, тя ще пискуни с небивала енергия, имам предвид Конопа.
13.04.2021 17:00 / Отговор
коментар Кречеталото от отворената си уста издокарва всичко което е без основа и, без покритие и, то винаги!А 7/8-я той мрънкаше до изборите и, сега тотално остана безмълвен!7/8-я чака заповеди от българското Кгб!Той от него е създаден!!!
13.04.2021 20:30
Лино КАК ЩЕ МЛЪКНЕ ТАЯ ПАРЦАЛЕТИНА.? ТЯ ТОЛКОВА МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛА, ЧЕ Е
СПЕЧЕЛИЛА ИЗБОРИТЕ,ТА И ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОКЛО НЕЯ.
ОБУСТМАНА НА ПАРЛАМЕНТА, КАКВА НАГЛОСТ САМАТА ТЯ ДА ГО ИЗРЪСИ ТОВА.
ПЪЛЕН БОКЛУК.
13.04.2021 17:25 / Отговор
Нито едното ще стане, нито другото... Тия комундета са неспасяеми скачени съдове...
13.04.2021 18:03 / Отговор
Мимето Славчо започва да прилича на нещо средно между Брежнев и Тито, а феновете му се надяват да изскочи като Чък Норис! Може би липсата на държава по време на т.н. протести миналата година, на които според frognews е имало средно по 120 000 души довлече тоя хаос, анархия и сбирщина от зажаднели за бъркане в кацата с меда с лопати! Впрочем сега ще разберем дали в България има медии!
13.04.2021 18:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още