Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Червена протестърка си бърше задните части с евро

Мрежата

Червена протестърка си бърше задните части с евро

Снимка:

Това става на мижав протест от 10 души в Казанлък

Румяна Друмева, шеф на общинската организация на БСП в Казанлък, бе заснета как си бърше символично задните части с банкноти от евро като протест срещу приемането на България в ЕРМ-2. Това става на мижав протестен митинг в Казанлък на десетина социалисти и русофили срещу правителството, пише Breaking.bg.

Клипът е качен във Фейсбук от друга социалистка и протестърка Соня Ченешева. Това са протестиращите, които са против ЕС и приемането на България в еврозоната, мислете какво ни чака, ако не дай си боже вземат властта, коментираха местни хора.  

протестпротест


Коментари (3)

кесо Бравос, "истинска" "смела" постъпка "достойна" за партията на която принадлежи. Явно кога БСП/БКП дойде на власт ще станем толкоз "богати", че сигур ще използваме еврото за тоалетна хартия, като "достойната" другарка на снимката. Дано я покажат по телевизията да видят хората какво "щастие" ги чека кога такива "другарки" дойдат да управляват.
14.07.2020 09:16 / Отговор
Petko Малоумни комунисти
15.07.2020 17:49 / Отговор
Койчо от Порой Като им свършат рублите, тогава ще ги питаме, с какво ще се бършат!? Може би с вестници, или директно с пръстче!
16.07.2020 00:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още