Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Червени стада се събраха на Бузлуджа, за да се окуражават в блатната среда на своя Джурасик парк

Мрежата

Червени стада се събраха на Бузлуджа, за да се окуражават в блатната среда на своя Джурасик парк

Червени стада се събраха на Бузлуджа, за да се окуражават в блатната среда на своя Джурасик парк - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Петър Ангелов-Дарев

 

Днес докараните с рейсове от цялата страна червени стада отново се събират на Бузлуджа, за да се окуражават в блатната среда на своя Джурасик парк ! Защо се събират ли ? За да се ръкостискат, прегръщат и споделят своето озлобление срещу цялата Вселена, отнела им правото да са господарите на света.

Побелели неграмотници, еднокнижници, утайка от потомствени некадърници, които цял живот са пеели в хора на комунистическата пропаганда. Тя им внушаваше, че те по право заслужават привилегировани възможности да живеят различно от другите.

Вижте лицата на тези люде ! Те принадлежат към червения планктон от най-ниските нива, онези „полезни идиоти”, щамповани от комунистическата матрица. Те и сега се интересуват от Маркс, Хегел или Ленин, толкова, колкото птиците се интересуват от орнитология. Побелели озлобени сомнамбули , които не искат да чуват никакви звуци идващи отвън. Никакъв глас. Никой не може да ги извади от сомнамбулния им свят на духовни скариди.

Големите, червени акули, корумпирани и забогатели, след като ограбиха народа си, няма да си направят и труда да замъкнат червените си задници на сборищата. Няма дори да се помръднат, да се смесят с червения плебс, да се блъскат с малоумната тълпа , да размахват знамена. Те почиват в Сен Тропе, в тихи, островърхи къщи в Монтрьо, отдавна скъсали със стадата подкрепящи ги идиоти.

Червеният забогатял циник живее по този начин. Отдавна не вярва в идеи и лозунги с вкус на лимонови резанки . Той окончателно се е заселил във вулгарния си безцеремонен свят на охолния живот. Отдавна е скъсал връзката си със застаряващите полуграмотни глупаци от червените низини.

Нека долу стадата размахват червените си знамена. ! Нека пеят малоумните си партизанските песни за несъществуващи подвизи и измислени саможертви ! И без това лицемерните механизми на приспособяването отдавна са ги лишили от идентичност. Отдавна са отнели собствените им лица и индивидуалности. Превърнало ги е в емотикони на една залязваща, човеконенавистническа идеология.

Те до края на живота си ще се пльокат във все същата утопична, блатна екосистема от жалки червени водорасли, съмишленици , нищожества , духовни фосили и остатъци от една от най-чудовищните и античовешки утопии.

Какво бе казал Исус Христос :

" Оставете мъртвите да погребват своите мъртъвци ” /Мат. 8:21/

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Бузлуджа
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети