Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Червеният дядо на „мъртвия протестър“ в завера с „Да, България“(ВИДЕО)

Мрежата

Червеният дядо на „мъртвия протестър“ в завера с „Да, България“(ВИДЕО)

Снимка:

Бившият депутат от БСП и отявлен комунист д-р Димитър Димитров дава интервю за „супердесния“ Иво Мирчев (ВИДЕО)

Текст на breaking.bg

Скандален пропаганден сценарий за сваляне на правителството чрез лъжи и манипулации в социалните мрежи между БСП и „Да, България“ лъсна след публикувано интервю на дядото на „убития от полицията“ протестър Евгений Марчев- Д-р Димитър Димитров пред Иво Мирчев от „Да, България“. Видеоинтервюто е публикувано в социалните мрежи. Ето извадки от него :

„Тези,които заклеймяват социализма,са се объркали… Те не познават нещата,не са ги преживяли,не могат да ги оценят……Промените,които станаха след 1989 г. бЕха част от заговор срещу източната общност.

Те успяха,но тепърва ще бъде оценяван този период от 45 години,които нЕкои го смятат за концлагер,че тук сме живяли в диктатура и всеки е бит. 

„Радвам се,не очаквах,че има толкова много хора на протеста. Аз не участвах в подготовката… аз съм участник като всички други. Ако бЕх се намесил предварително, щЕха да го тълкуват като “тука доктор Димитров, комунистът, си прави ПР, събира хора…”, казва бившият червен депутат в 37-то Народно събрание.

Внукът му Евгений Марчев бе обявен за убит от полицията протестър от сайтове за фалшиви новини. Бяха публикувани и фалшиви снимки на „пребитото“ момче, които се оказаха на пострадали от побой между футболни агитки през 2015 година.

 

Марчев се яви преди няколко дни чисто нов в студиото на Би Ти Ви. Тогава в социалните мрежи се появиха множество коментари как младежът толкова бързо, едва ли не медицинско чудо, се е възстановил от тежките травми, нанесени му от полицията.

След интервюто на дядо му червеният депутат Димитров, отявлен путинист, русофил и бивш член на ръководството на БСП-Сандански, пред камерата на Иво Мирчев, също син на партиен функционер на БКП-БСП, нещата се изясняват.

В интервюто доста възрастният ексдепутат употребява думи като „Пиар“, които едва ли е чувал през живота си.

Второ. Димитров призовава “Да свалим това “корумпирано” правителство” през профила на виден партиен функционер от ДЕСНИТЕ “Да, България”. Като по собствените си думи Димитров е убеден комунист. Целта на целия сценарий е да се използва внукът му като изкупителна жертва на „режима“ от тайната коалиция между БСП и „Да, България“.  

 


Коментари (3)

Трибун голям парцал сте!!!
20.07.2020 08:36 / Отговор
Долу! Като нямаш контрааргументи, плюеш към изданието! По болшевишки!
20.07.2020 09:42
кесо В тия грозни времена виждаме все пак и нещо "красиво", една разцъфваща любов, а любовта е красива. Две любящи партийни "сърца" са намерили път едно към друго и това е "чудото". Тя БКП/БСП, на 130 години но все още с неугасващ "порив" /най-вече към парите и облагите де/, а той, едва проходил но вече знае, че бабка БКП/БСП дундурка най-добре. Ех, любов, любов, хайрлия да е!
20.07.2020 10:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още