Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Читателят пита: Кой отговаря за чистотата на малката Виена?

Мрежата

Читателят пита: Кой отговаря за чистотата на малката Виена?

Снимка:

Публикация на Бряг.news                                         

Читателка от Русе е изпратила своето мнение за чистотата в града и въпросите, които я вълнуват. Ето какво гласи писмото на русенката:

„Драга редакция,

С добро чувство искам да попитам кмета, кой отговаря за ЧИСТОТАТА на малката Виена?

От много години всеки ден минавам по улиците в квартал „Възраждане“. Вървейки по улица „Неофит Рилски“, виждам пътен знак, легнал на тротоара (за „легнали полицаи“ съм чувала и виждала, но за легнали знаци не съм!). Планината от отпадъците до контейнерите ме накара да си мисля, че и новата 2021 година ще е като 2020-а!

Бряг.newsБряг.news

Връщайки се по улиица „Плиска“, виждам,  че част от тротоара е зает със стелещо се растение. Кой го е посадил в близост до бордюра и кой трябва да го поокастри малко? На тротоара покрай училище „Братя Миладинови“ е затрупано с шума. Времето дълго време беше сухо и топло, няма причина да не са събрани листата, преди да падне снегът, идва ЗИМА!

Бряг.newsБряг.news

Бряг.newsБряг.news

Тролейбусните спирки кой почиства, кой ги поддържа? Давам за пример спирката до Мелницата на ул. „Цар Освободител“, но тя не е единствена.

Бряг.newsБряг.news

Бях писала преди много време за направените и асфалтирани тротоари пак по улица „Плиска“, трябваше пръст да се разстеле в зелените площи зад бордюрите... Нищо подобно още не е направено. Два самосвала пръст не може да се намерят и да се подравни теренът.

Това са въпроси, които вълнуват не само мен, а хиляди русенци. Трябва някой да отговори... Или по-точно работата да бъде свършена, ако някой получава заплата за това. Ако няма хора, да бъдат назначени, има много безработни...

С уважение,

Петранка Стоянова                                                                             


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още