Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Covid-19: факти срещу слухове за иформираното съгласие за ваксинация

Мрежата

Covid-19: факти срещу слухове за иформираното съгласие за ваксинация

Снимка:

От Фейсбук страницата Covid-19: факти срещу слухове

Уважаеми хора,

В прикачената картинка е текстът* на „информираното съгласие“, за което мнозина хора пишат, без да са го чели. В допълнение към него ви препоръчваме да се запознаете и с информацията по темата от Мария Шаркова - специалист по медицинско право.

Пускаме ги, понеже забелязахме няколко коментара, повтарящи една и съща опорна точка, че подписвайки този документ, хората се съгласявали едва ли не да участват в медински опити. Това е стара теза, пускана упорито във Фейсбук, но както обикновено, тя не отговаря на фактите.                        

                                                                                                                                         


Коментари (5)

Тартаковер Прочетох разясненията на М Шаркова. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕУБЕДИТЕЛНИ ! На основен въпрос какво ще стане, ако след две години започне някакъв срив, разпадане на органи тежки заболявания, тази млада юристка отговаря твърде мъгляво. В някои държави имало фондове за обезщетяване на такива пациенти/ без да споменава има ли ги у нас/, нямало как да се иска обезщетение от фарм.компаниите, защото ако са много, те щели да фалират и не могат да си вършат дейността!??
А, ако наистина са много? В 7 милионна България, ако се ваксинират половината и от тях 20 % получат такива ужаси, това са 700 000 души!? Кой, как и с колко ще ги обезщети? Ще им дадат по 1000 лева ли? И какво ще направят те с такива мизерни пари, ако са с дълбоко увредено здраве?
На това никъде няма отговор . В други държави обаче хората не мълчат за мръсотията на властите си. Ето клип от Англия:https://www.youtube.com/watch?v=llEUyRhFhmg
05.01.2021 17:49 / Отговор
Марш! Мозъчният ганглий, копролал, се храни с конспирации. Марш при Мангъров!
05.01.2021 17:57
Запомни ли народе - борците срещу ваксинацията са борците срещу правителството и Борисов? Запомни го, един ден този спомен ще ти потрябва.
05.01.2021 22:37
Аз,тартаковер ,тракторист и онанист Мамка ти и говедо!
05.01.2021 23:26
Тартаковер Личи простака. Когато искаш за нещо да го предупредиш, да заостриш вниманието му и по този начин да му помогнеш, той се нахвърля върху теб. В Библията простака е наречен безумец/ там са по-деликатни/ и съветват да не се занимаваш с него. Очевидно са прави, след като аз в постовете си винаги съм се опитвал да им помогна, понякога със съвети, друг път с ирония или сарказъм, но простака не ги чете, не взема рационалното от тях, а се нахвърля върху автора? Днес в деня на рождението на великия Ботев, е добре да си спомним негови думи:
"Няма власт над оная глава, която е решила да се отдели от раменете си"
06.01.2021 10:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още