Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Д-р Петър Москов покани Радев и подкрепящите го в болницата

Мрежата

Д-р Петър Москов покани Радев и подкрепящите го в болницата

Снимка:

Могат да се заразят, да оздравеят и да дадат пример, че няма страшно, предложи бившият министър, който работи в реанимацията на Окръжна болница

Петър Москов, Фейсбук

Причината за ниските нива на заболеваемост в България са мерките, които част от нас спазват, защото разбират, а останалите - защото са принудени да ги спазват.

Ефективността на всяка мярка зависи от силата на инструментите с които държавата налага изпълнението ѝ върху най-невъзприемчивите групи от населението.

Сравнението с други държави и други епидемии като аргумент, че "няма страшно" е погрешно заради различните методологии, късият статистически ред и специфичният ход на заболяването.

За да има герои (другото име на героизма е жертва), преди това е имало антигерои, заради които публичните ни системи се чупят преди да са подложени на истински натиск.

Всеки представител на държавна институция, който призовава за прекратяване на ограничителните мерки в този момент, извършва служебно престъпление.

Имам конкретно предложение към всеки публичен защитник на падането на мерките и "стадния имунитет", независимо дали се казва Радев.

Г-н Президент, дами и господа дарвинисти, това "стадо" има нужда от вашия пример. Хората ще повярват на призивите Ви, когато Ви видят в действие. А именно, активно да се заразите, да ви мине и да тръгнете на работа. Така всички ще разберем, че няма страшно и ще Ви последваме.

За да не губите време в търсене на заразата по улиците, Ви каня още сега (защото всеки загубен ден е фатален) в реанимацията на болницата, в която работя, където директно от шланговете на респираторите на пациентите с коронавирус, да направите три дълбоки вдишвания. Бързо и сигурно, после си Ви минава и обществото ще бъде убедено в правотата Ви.

Предложението е съвсем сериозно и ако не го приемете, значи сте лъжливи страхливци.

Г-н Президент, Вие сте български генерал и като смел и отговорен човек, трябва да сте пръв. Знам, че няма да се поколебаете!

За доброволно заразяване, което да ни направи свободни: София, бул. Евг. Павловски 1, УМБАЛ "Св.Анна", КАИЛ-изток, търсете дежурният лекар.  


Коментари (21)

Тео Браво, д-р Москов! Право в десятката! Страхотно предложение! Радев е страхливец, даже от журналистите бяга, та такъв героизъм да прояви???
03.04.2020 22:38 / Отговор
5555 Посредствен като лекар,дребна душица,говорещ безсмислици с надеждата да се върне в политиката на крилете на плюенето срещу Президент избран от 70% от българите.Нека вместо да заразява Москов да лекува,и когато се докаже да застане до Радев на следващите избори.Мушморок!
05.04.2020 20:33
илиев И от мен браво...
03.04.2020 22:44 / Отговор
кънчев Не,гн Москов,аз вече си мисля да се откажа нотариално от лечение на корона вирус,защото гражданските права ограничени по такъв балъшки начин,и последващата умряла икономика са добра мръвка и никои хищник няма да се откаже само защото е дошъл13ти март.Вашият демократичен нюх долавя ли го това?
03.04.2020 22:57 / Отговор
Иван Много си тъп Саше!!!
05.04.2020 14:24
Кирило Георгиев Дълбоко съм разочарован от г-н Радев, в един такъв момент се прояви като на "барабана пръчката"-Нинова. Това не е подход на държавник!
05.04.2020 15:57
Rossi Браво, д-р Москов!
03.04.2020 23:20 / Отговор
Нкой си Да,да отиде някой доброволец за да се зарази по вашата схема и да го застрелят в някой храсталак или удушат,пък после лекуваха го ама умря от коронавирус...Не си умен много ти Москов,беше от Герб ,ама те махнаха много бързо като Цв.Цветанов...
03.04.2020 23:26 / Отговор
Уфф! Неадекватен конспиратор!
04.04.2020 00:31
Стиляна Казакова! гледате много филми!
04.04.2020 19:42
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още