Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Д-р Пожарлиев: 221 починали! До тук се стигна от всички глупости, повтаряни от „водещи“ специалисти

Мрежата

Д-р Пожарлиев: 221 починали! До тук се стигна от всички глупости, повтаряни от „водещи“ специалисти

Д-р Пожарлиев: 221 починали! До тук се стигна от всички глупости, повтаряни от водещи специалисти - Tribune.bg
Снимка:

Проф. д-р Тома Пожарлиев, Фейсбук

221 починали за денонощие в България за последните 24 часа!

Това мултиплицирано за Англия, Италия, Испания , Франция би следвало да е 10 пъти повече - около или над 2 200 летални изхода за денонощие!

Много е лесно за обяснение:

- маските не пазят, могат да ви заразят, пречат ви да се изказвате

- Ограничават ни правата за контакти

- Това не е опасна инфекция, подобна на грипа, малко по- продължителна

- Не трябва да се ходи в болници, стойте си в къщи, пиите чай, яжте супи, ще се влошавате за малко, ще се оправяте и така няколко пъти, но ще оздравеете.

От всички глупости, повтаряни многократно от “водещи” специалисти се стигна до днешната ситуация- най-засегнатата страна в света последните седмици. И кой е виновен за високата заболеваемост? Лекарите, болниците! Да, ама не.

Кой дава думата на такива “специалисти” и защо? Защото всеки имал право на мнение!

Абе какво мнение - има правила в света как да се предпазваме от инфекции - маски, предпазни средства. Аз над 50 год работя в операционна зала и какво ще стане ако аз имам мнение , че това е глупост?

Многократно говорих с колеги работещи в други държави. Никой не може да се допусне да говори подобни глупости по официалните масмедии.

Боже пази България! Пази я от некачествени специалисти, идиоти и такива които им дават възможност да се изказват и управляват! 


Коментари (7)

Лекар Напълно ви подкрепям!
Голямо невежество във България!!!
Аз лятото писах кой прави протести посред пандемия ,хора умират! Такава злоба и неграмотност и простащина се изля,че нямало такова нещо и т.н Ами знаете какво тогава си казах ,докато не започнат за голямо съжаление да умират хората няма да повярват!
Но ПОЛИТИЦИ КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ,ОТРОВНО ТРИО,БСП, ПРЕЗИДЕНТ , ЖУРНАЛИСТИ ИМАТ ТУка голяма заслуга да е България сега така!!!
01.12.2020 10:50 / Отговор
BTV е номер 1.................. След нея всички фалшиви медии на фалшивите президенти...........
01.12.2020 11:13 / Отговор
Stefan Справедлив е гневът на доктора. Особено дразнеха упреците в страхливост. Който спазвал правила, бил страхлив, видите ли. То, на този свят най-безразсъдни смелчаци са лудите и прокълнатите, но на протестиращата сган не им увря празната куфалница. И какво се оказа? Психолози обясниха, че отрицанието на заплаха е по причина на НЕСПРАВЯНЕ СЪС СТРАХА, като се отрицава. Водят Нане в зоопарка пред жирафа, оня го вижда и отсича: - Те такова животно нема.
Оказа се, че най-смели са най-спазващите правилата, понеже имат запазен разсъдък за грижа и опазване на своето и чуждо здраве. Онемявах, какви дивни глупотевини дрънкаха разпоретините по мегданите. Жалко, но цената я плаща цялото общество.
01.12.2020 11:41 / Отговор
Тартаковер А нещо за хаотичните действия на властта? За безумията с маски, без маски, на открито, на закрито, зелени променящи се коридори, назначаването на НОЩ и успоредно с него на Медицински съвет към Борисов, който има различни виждания? На безумията с раздаване на пари(по-скоро обещаване и често неизпълняване)...? За лудницата с учениците? За променящите се позиции кой да се затвори, откога, докога...? И още, още дивотии, които направиха българина разноглед и не вярващ на нищо което му казват властниците...?
Въпросният лекар може да е добър хирург, но очевидно с нечистоплътен морал. Защото ясно иска да прехвърли отговорността другаде, не смее да каже нищо срещу главните виновници за да стигнем до този ужасяващ край, всеки влязъл в болницата да не знае дали ще излезе от нея, а близките му да се молят и палят свещи.
01.12.2020 14:55 / Отговор
Нечистоплътен морал ли?! Сериозно?! А ти пиеш ли чайче, жена ти вари ли ти супички?! Нали ментора ви Мангър Баш Доктор така ви препоръча?!
01.12.2020 17:24
ДОРИАНА Проф.ПОЖАРЛИЕВ ДР.ТОМОВ И ЦЕЛИЯТ ЕКИП ОТ ХИРУРГИЧНО ОТДЕЛЕНИЕ НА БЦА ДОВЕРИЕ МИ СПАСИХА ЖИВОТА ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ЗА КОЕТО СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ
02.12.2020 07:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати