Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Да, България“ сигнализира: Павел Вълнев е напазарувал тролска армия, която ни атакува

Мрежата

„Да, България“ сигнализира: Павел Вълнев е напазарувал тролска армия, която ни атакува

Снимка:

Източник: „7 дни София“

Задкулисната битка за десния избирател мина в своята зловонна фаза. Новият играч на този терен – Цветан Цветанов- явно се е активизирал на тихия, но и подъл фронт, алармират от „Да, България“. От там предполагат, че спонсорът на партията - Павел Вълнев- е напазарувал тролска армия, която сега атакува точно формацията на Христо Иванов.

Хората на проваления правосъден министър разпространиха спонсорирано видео в социалните мрежи, от което става ясно, че американски профили с нови български имена влизат в страници на „Да, България“ и пишат лошо за Христо Иванов. И директно обвиняват за това Павел Вълнев.

Интересното е, че съвсем наскоро помакът-милионер бе точно в Щатите, където го разкриха, че е дал маса пари за лобиране за партията на Цветанов. Интересно дали в сумата е влязъл и пакет „тролско обслужване“.

7DniBulgaria.bg преди време писа, че Цветан Цветанов има интерес към смяна на ръководството на „Да, България“. Причината – Христо Иванов изключва всякакъв вариант за коалиция с формацията на многоапартаментния политик. По-доброжелателен бил Иво Мирчев, който вече се чувствал недооценен в партията, където работи личен оператор на Иванов. Така че за Цветанов ще е супер, ако троловете му предизвикат крамоли сред „лилавопаветните“, които да доведат до качване начело на партията на неговия фаворит.

Вижте за какво алармират от „Да, България“:

Игра на тролове в България има и тя е партийна. През последните седмици в „Да, България“ наблюдаваме стотици коментари от фалшиви профили – еднакви, координирани послания, целящи да наводнят страниците ни. Тези десетки профили, създадени през последните два месеца ни отведоха до една и съща „фабрика за тролове“, свързана с дясната ръка на Цветан Цветанов – Павел Вълнев.

Често в България се казва, че политиката е мръсна игра, но не е задължително да бъде такава. Всички политически формации дължим на своите избиратели откритост. Длъжни сме да застанем с истинските си лица и да осигурим възможност за информиран избор. Етиката го изисква, моралът го изисква, борбата за истината го изисква.  


Коментари (24)

Анастас #

ДеБъен стон на отчаяние ??!??

Хайде да припомнил как Костовашкия Дебилитет
наливаше пари в ЛийдУей за да трошат по форумите и най-вече за Черен ПР срещу Борисов и ГЕРБ.
Дори сами си го признаха ....

(изплакващосуринаустатаминетчийскадебъйна)
02.02.2021 14:14 / Отговор
? Имаш ли доказателства за това? Не. Като обикновен трол на ГЕРБ просто хвърляш неверни внушение и после не ти пука.
"Демократична България" в случая доказват цяла фабрика за тролове на Цветанов и вие сте част от тях . Преди година имаше разследване с троловете на ГЕРБ имаше и случаи, в които се издавахте сами, като копирахте заповедите, как да пишете и кога. Това са доказани случаи, а срещу фактите, платените тролове на ГЕРБ няма какво да кажете освен да обиждате.
02.02.2021 15:20
. . . Алооу, "високообразованата", ако търсиш обяснения , обърни се Таракана! Той мноооо...го надълго ще те осведоми ,какво е Трол, и как трябва мазно да се прокарват "внушения"! Даже о си пеете в един хор! И не се прави на "честна" ,защо и твоят почерк от лъжи се познава! Най-голямата отрова за психо-десни и леви комунисти е ...ИСТИНАТА! А това вие не можете да понасяте!
02.02.2021 17:37
Уаааууу, колко са трогателни! Друго си е Рада Дълбоката, Танас и Ристю да ни говорят за морал! Все едно закърменото трето поколение "болшевишко" копеле Ристю, да ми се прави на"десен"! Перверзията е пълна;
02.02.2021 14:27 / Отговор
Ах, маймуни ... основната фабрика за тролове не е ли в Санкт Петербург? Как нея не я забелязахте една година? Може би защото работеше и за вас?
02.02.2021 15:05 / Отговор
Дабълите са изключително дебилни във всичките си зловония - във и извън Мрежата.
02.02.2021 16:04 / Отговор
Stan Ай счига бе.... Аз, като виден трол, не съм писал нищо срещу Христо Иванов.... Но, ще трябва да преоценя поведението си.
02.02.2021 16:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още