Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Да допуснем, че утре премиерът Борисов със закон забрани консумацията на …

Мрежата

Да допуснем, че утре премиерът Борисов със закон забрани консумацията на …

Снимка:

Текст от Фейсбук профила на Емил Попов

Да допуснем, че утре премиерът Борисов със закон забрани консумацията на л...на!

А ген. Мутафчийски на сутрешния брифинг обяви, че яденето на л...на е вредно и опасно.

Ето какво ще се случи в България.

Хекимян веднага ще е намерил известен говн@ядец с перфектна визия, който ще заяви, че това от години му е ежедневно хранително блюдо и никога от нищо не е боледувал.

Цветанка Ризова ще е издирила някой специалист с някаква научна титла, който задълбочено ще обясни, че всъщност л...ната са един от най-чистите, високовитаминозни продукти на човешкия организъм. Та това е една от най-сигурните храни, защото веднъж е била очистена от черния дроб, а освен това щади зъбите при повторна консумация, защото отпада необходимостта от повторна механична преработка.

Много ще възкликнат: "Има логика".

Щаба на БСП ще излезе с незабавна декларация, че забраната на говн@ядството е удар по човешките свободи и демокрацията. Та дори през турско време никой не е забранявал на българите да накусват клефуци и да им е сладичко.

Президентът, в обращение към народа ще разкритикува правителството и ще организира всеобща ла...нодегустация по надслов "Никой не може да ми забрани да ям това, с което веднъж съм се хранил и за което съм заплатил с личните си пари! Това е недопустимо!"

Мнозина ще си кажат: "Прав е! Кое от казаното не е вярно!"

От ДБГ ще направят справка и ще залеят мрежите с новини, че заради подобни закони страната ни е едва на 111-то място по л@йноядство и то доста по-назад от страни като Конго и Мали.

Позор!

Слави ще пусне чалга хит в който Куку бенд лочат екскременти от обща купа!

Гала ще направи предаване, в което Нешка ще съобщи как леля Ванга и е казала, че само акохраненото ще спаси България и как е биела тази същата леля Ванга по масата, когато видяла една жена да изхвърля цукалото на детето.

Виден блогър ветеринар, прогресист и либерал ще качи клипчета с кучета, прасета и диви вълци, които лакомо хапват къкита, а сетне доволно се облизват и са много, много жизнени и весели!

Из паркове и градинки протестъри и инфлуенсъри демонстративно ще нагъват дебело намазани с л....на филии и ще показват среден пръст на органите следящи за спазване на закона!

Майка - жълтопаветник и колцина медсестри ще построят палатков лагер пред парламента и ще се тъпчат с л...на, а Мая Манолова с деликатна купичка в ръка, кусайки апетитно ще ги подкрепи!

В Панорама ще бъдат направени задълбочени репортажи за историята на копрофагията в цял свят!

Онзи учения от Цветанка Ризова ще е поканен и високомерно с патос ще обясни, че откак свят светува човеците са си яли л...ната!

Известен конспиратор, ще прокара идеята, че именно редките л...на спират влиянието на 5G мрежата, а спечения продукт, консумиран сутрин на гладно - неутрализира кемтрейлса!

В социалните мрежи, всеки който отрича консумацията на л...на, ще е заклеймен като тъпак, кретен, тъп бойковист, герберестка подлога без грам мозък и назадничав идиот!

Копейкин пък ще организира протест на най-радикалните л@йнояди.

А Бабикян ще залее мрежата с истински новини, че всъщност Бойко тайно изнася л...ната на народа в Сейшелите. Там ги опакова и разпродава в държави, където те са лекарство и истински деликатес, защото са бъкани от бациликус булгарикус. Натрупал е милиарди от тази работа и си е купил част от стратосферата плюс имот на Юпитер!

Накрая премиерът Борисов под силния обществен натиск ще отмени закона забраняващ л@йноядството. Мутафчийски смутено ще го оповести на някой сутрешен брифинг!

А умноингелигентните български говн@ри ще си отдъхнат убедени в правотата си!

И ще скандират "Свобода за л....ната".  


Коментари (4)

Браво Емиле. Смях се от сърце. Но после ми стана жално за тази нашенска действителност. Само си забравил да споменеш и заплахата за убийство към генерал Мутафчийски.
29.04.2020 10:51 / Отговор
Джедай Тотю А не, няма такъв майтап! Заболя ме корема от смях! Идеята е гениална, да не говорим за абсолютно точното отражение на реакциите на всички гореспоменати дръвници, които нон стоп си дерат гърлата да ни казват кое е хубаво за нас и кое не! Очевадно комплекса за малоценност на въпросните несретници от Бойко Борисов ги кара да изпадат в парадоксални състояния, от които няма друг изход, освен крясъците, гърчовете и късането на ризи, гащи и вратовръзки! Евала на автора - Емил Попов – има човека талант, така че нека пише още! Жив и здрав да е!
29.04.2020 19:29 / Отговор
Най- интересното е, че вместо лайна, може да се замени с всичко друго:пръжки, телешка глава в шкембе, прашки,джапанки и т.н. и реакцията ще е същата. А безумните теории, че няма ковит и епидемия на С.Трифонов, Иво Христов и други, е същото като да пиеш белина и дезинфектант
30.04.2020 11:44 / Отговор
кесо Поздравления на автора за свежия каламбур. Очаквам засегнатите персонажи публично да го обяват за регрограден фекалофоб и невеж по кулинарните въпроси .
30.04.2020 18:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още