Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Да обобщим: „Отровното трио“ - с високите морални претенции, отиват на избори с Мая Манолова

Мрежата

Да обобщим: „Отровното трио“ - с високите морални претенции, отиват на избори с Мая Манолова

Да обобщим: Отровното трио - с високите морални претенции, отиват на избори с Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на музиканта Виктор Стоянов:

Да обобщим: „Отровното трио“ - с високи морални претенции и представящи се за борци срещу мафията, мутрите и статуквото се обединяват и отиват на избори с Мая Манолова, която:

- Предложи Пеевски.

- Внесе поправката „Ванко“, с която наказанието за склоняване към проституция значително се намалява.

- Легитимираше фалшиви граждански сдружения и торпилираше всяка смислена идея за подобряване на изборния кодекс по време на председателството си на комисията за взаимодействие с гражданските организации към НС.

- Хора от екипа ѝ бяха основни инициатори и участници в публичното горене на маски по време на пандемия. Същите продължават да разпространяват фалшиви новини за COVID19.

- Използва трагедията на майките на деца с увреждания за политически цели.

- В основата на аферата „Костинброд“.

- Публично известна е близостта на някои кръгове в БСП с братя Галеви - в частност Мая Манолова и Румен Петков, който по времето, когато беше вътрешен министър, дори беше засечен да се среща нерегламентирано с тях.

- Наричаше всички протестиращи през 2013-та „платени“.

- Назначена за омбудсман като следствие на олигархичния консенсус в страната.

- Беше юридически съветник на Ковачки в мини Бобов дол. Помогна му да придобие ТЕЦ „Бобов дол“.

- Участваше на митинги заедно с „Атака“.

- Гласуваше против съдебната реформа.

Списъкът може да продължи. Въпросът е - толкова ли е къса паметта ни като общество, за да позволим тази поредна подмяна на гражданската енергия и справедливото желание за промяна?


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

k Щели да ходят на избори? Ами да отиват, кой ги спира?
17.12.2020 12:01 / Отговор
Man Ами то късата памет е на техните последователи, другите помним зулумите.
17.12.2020 12:11 / Отговор
съгласен Така е, помним, както всичките престъпления на комунисте Борисов и ГЕРБ, така и престъпленията на другото крило на БКП - Манолова и БСП.
17.12.2020 13:29
Stefan Да участваш в избори, не е като да ги спечелиш. На какво разчитат тези хора? Риториката им омръзна на всички, понеже е омразна. Депресията извира от тях като мръсотия от канал при наводнение. Смърдят на вкиснат лук и непрани шаячни гащи, дебело попили урина. Като загубят, пак ще кажат, че са спечелили, понеже поне са се преброили. Като натегнаха да правят протести, курдисаха десетмина студента от зап Европа, които пък бяха дошли да си поправят евтино зъбите в уж изостаналото ни здравеопазване. Кугестираха ги, че те са авангарда на протестите, бъдещето на България, и ония като папагали засричаха уверено фразата: „Мутри, Долу и Вън”. И това беше. След десетина дни поеха към Хайделберг, Хага и Сорбоната, да харчат парите на мама и тате, които пък никак не искат прокурата да ги притиска за данъци. Аджеба, как се издържат отрочетата в Хага? Там разходите за транспорт от жилището до даскало, и обратно, плюс обиколка по града, струва 40 лева, средно на ден.
17.12.2020 13:29 / Отговор
Stefan А наеми от по 2000 евра? А семестриални такси? Учебни пособия? Храна, дрехи. Скочиха няколко хилки на месец, само за едно отроче. Ами ако са две? Откъде тази пара? И тук вече прозряха мотивациите на протестърите. Просто господин Гешев ги бе поканил да си внесат в хазната пропуснатото през прехода, като данъци. Е, ама то два лева на земята да намериш, ти се свиди да додеш. А как да върнеш хиляди на хазната?! От тук и омразните слова към цялата държавна администрация. Те добре знаят, падне ли Борисов, който се осмели да предприеме мерки, пада и прокурорът. Те ще си назначат послушко душко добродушков и ще си продължат с пъклените занимания, отвън бели и чисти, а отвътре - скелети и кости. Варосани гробници. Няма нужда да се преброяват. За тях и майките им не гласуват. Даже бай Ангел ще гласува за жена си с отвращение.
Румбата Петков ще препикае фонтана.
17.12.2020 13:30
Stefan ХаджиГенча ще се махне при супер интелигентните си деца в зап европа, щото тук хем ще го бият, хем ще му заврат свинска опашка в сфинктера.
Бабикян ще се помоли да Супр Агоп за милост и ще завещае бизнеса с фейкнюз на Хаго. Но Хаго ще му откаже и той ще се оттегли тихо да пиянства с томче на Яворов в ръка. В кухнята де, вие да не помислихте, че ще иде в Армения?
Минеков ще разправя врели некипели на студентите и все ще се тюхка, че от прокретата бира, не му остава време да скалъпи един бронз за пред хората.
Люпка Кулезич ще посани модерни ясновидци да изтъркуват правилно загубата на изборите. В студиото ще е Агент Сашо, който ще клепа разбиращо.
17.12.2020 13:32
Stefan Врачките ще обяснят, че това всъщност е победа, но не сме дорасли да я оценим, поради ретроградния Меркурий и защото Луната е във втори дом на Цецо Републиката.

При Шашо Диков ще гостуват съдия Ченалова, доктор Цв. Гълъбова и ще му честитят унуката, като в края на предаването ще споделят, че изборите са спечелени завинаги, Курило ликува.

Слави ще налапал 8 процента и ще ги прикани от ефира да правят калабалък в предаването на КрумСавов, по двойки, докато свят светува, нас черменото знаме роди ни.

Леле, ще отвъртят от обороти, през три вечери трябва да повтарят цикъла.
17.12.2020 13:34
кесо Абе нали Бай ви Ристю десантчика и джобния генерал отдавна ви обясниха, че най-важно е единството срещу банкянския Тиранин. Затова "нема лево, нема десно", нема а си вадим кирливите ризи, кога му се види края на Диктатора. Ей на, земете пример от Гошо Лайното, дето и в реанимацията се "бори" с Буда. Нека той ви бъде "светъл пример" за отдаденост на "борбата"!
17.12.2020 13:52 / Отговор
Гери Галева-Костинбродска да посети офиса на Божков, иначе няма финансиране
17.12.2020 14:01 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети