Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дачков: Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолство

Мрежата

Дачков: Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолство

Дачков: Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолство - Tribune.bg

От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков

Личен спомен от времето на управлението на Костов преди 20 години. Предишната съпруга на Атанас Атанасов от "Демократична България" работеше за USID. Сърцата и честна жена.

Беше потресена, когато вкъщи откри огромна сума пари и документи с гриф "строго секретно", докато Атанасов бе шеф на Национална служба "Разузнаване". Чудеше се какво да обяснява в американското посолство. Беше в истински личен стрес.

По-късно, след като се разделиха, имаше и друг. Тя отиде в САЩ с децата, а чекът от Атанасов, пратен за издръжката на сина ѝ за обучението му в колеж бе върнат от американците, защото бе от Славчо Христов. Отрязаха го по стандартна процедура за проверка на чисти пари.

Този човек днес говори да емпидемичната корупция в България в "Панорама". Добре е да сме информирани в последната "Панорама" преди кампанията и по време на интервюто с Херо Мустафа в същото предаване:)

P.S. Атанасов подслушваше американското, германското и английското посолства, за да разбере предварително какво искат, за да може правителството на Костов да го осъществи. Това е неговото обяснение, което чух от него, след избухването на скандала преди 20 години.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети