Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дачков: "Продължаваме промяната" е популистки проект. Ицо Хазарта ще се увери, че е лесно да си морален отвън

Мрежата

Дачков: "Продължаваме промяната" е популистки проект. Ицо Хазарта ще се увери, че е лесно да си морален отвън

Снимка:

 От Фейсбук профила на журналиста Явор Дачков

Мисля, че Ицо Хазарта е интелигентен и на втората седмица ще разбере, че въобще не е за парламента. Не защото парламентът е за прости хора, а защото политиката е съвсем различна и трудна професия. Ентусиазмът на такива като Хазарта спихва веднага, защото разбират, че просто не са за там. Все едно някой да излезе на сцената да пее без да има слух и да знае нотите, защото много му се иска да промени музиката. Мисля, че това е вредно за политическия процес и говори само за едно - "Продължаваме промяната" е поредния популистки проект, който изсмуква избиратели, за да намърда нови играчи в системата, които ще продължат да играят старата игра. Нямам никакво съмнение в това. Кирил и Асен са поредното саниране на фасадата. Зад нея е същото, ако не повече от същото:) Ето, че и Пеевски се върна. В този смисъл Хазарта ще има съмнителен принос за демокрацията, защото ще увлече някакви хора да гласуват, вкарвайки го на място, в което въобще не му е мястото. Може и да бъркам в преценката си и той да е роден за политика, но ми се вижда малко вероятно. Поне ще се увери, че е лесно да си морален когато си отвън и нищо не правиш, освен да даваш интервюта за неща от които не разбираш и става съвсем друго когато си вътре, а от ден първи се започва с компромисите. Продължаваме подмяната е положението.  


Коментари (6)

Анна НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА СЪС ВАС!
И ХАЗАРТА МЕ РАЗОЧАРОВА ОПРЕДЕЛЕНО! МИСЛИХ ГО ЗА ПО УМЕН,А ИЗЛЕЗЕ МНОГО НАИВЕН ОСВЕН АКО СА МИ ПРЕДЛОЖИЛИ НЕЩО МАТЕРИАЛНО КАТО ОБЛАГА!
КИРО Е НАРУШИЛ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ МИНАЛАТА ГОДИНА МАФИОТСКИТЕ ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА ОПИЩЯХА ПЛОЩАДИТЕ ЗА ВЪРХОВНОСТ НА ЗАКОНА ??? И ЗЛОБНОТО ЛЕНЧЕ СЕ ВКЛЮЧИ ОТ БРЮКСЕЛ?? КЪДЕ СТЕ СЕГА?? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ?? КЪДЕ Е ЛЕНЧЕТО??ИЛИ ИМА ДВОЕН СТАНДАРТ?? РАДЕВ И КИРО МОГАТ НА НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ,НА ТЯХ ИМ Е ПРОСТЕНО! ТЕ СА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ!
12.10.2021 12:59 / Отговор
Анастас #

Като НЕ искате Бойко ... => ще Ви пойбава Хазарта, Тошко, Филип и Луна.
На => Педераско червени полу'телектуалци като дачков дори им става приятно да им дишат смръднята и да ги коментира 'телегентно.
Навремето така лъскаше бастуна и на Ибан Костов.

(журналистическиразследващо)
12.10.2021 13:45 / Отговор
attropo Абе хазарта е направил три щерки,иска и мъжко,затова влиза в политиката.
12.10.2021 14:49 / Отговор
Клеопатра Интересното защо ни манипулират и лъжат за най старите и кагабейски партии начело с Бсп,Дс и Дпс. Няма как разумен и нормален човек да гласува за Бсп и президента Радев Решетников. Президента нарушава конституцията и законите. Например закона забраняващ партията Бкп и тоталитарната Дс служба като престъпна организация гласуван през 2000г в парламента. Радев,като президент назначава кадрите на Дс навсякъде, правителство, президентство и тн. Дори в инициативния комитет на президента Радев Решетников има 27 бивши агенти на Дс. Егати лицемерието,егати радевото задкулисие.
12.10.2021 19:28 / Отговор
Бебе Нима не виждате промяната?Вместо възпитание, интелек и добро отношение, сега ще се налагат чалгата и рапа. На края щи ядем камъни.
13.10.2021 16:51 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема