Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Явор Дачков: Константинова от новия проект на Петков е била част от ДБ

Мрежата

Явор Дачков: Константинова от новия проект на Петков е била част от ДБ

Снимка:

Журналистът Явор Данчов разкри, че Калина Константинова, която се обяви за част от новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, всъщност не е никак нова в политиката 

"Калина Константинова от новия проект на Асен Василев и Кирил Петков: "Аз не съм била част от никоя партия”. Всъщност е била член на "Да, България" и част от първата фракция в тази партия заедно с Кирил Петков и баща му. Досега всички, които говорят от името на новия проект са излъгали поне по веднъж. Някои и по доста повече. "Трябва почтеност. Почтеност във всичко!", както казваше Симеон Сакскобургготски:)", написа във Фейсбук Дачков. 

Припомняме, че вчера на пресконоференцията двамата бивши министри обявиха, че няма да приемат в проекта си хора с политическо минало и такива, които прескачат от партия в партия.   


Коментари (8)

Димова Мъдрият български народ е сътворил много поговорки и словосъчетания, по повод отделни ситуации. Според мен са избрали крайно неподходящо име на проекта си! Все още не е късно да го преименуват на : " Търчи, лъжи!"
20.09.2021 14:52 / Отговор
Анастас #

ПъПъ ... "Промотираме Педерастията" е много подходящ прякор
за Муртенският полит'инженеринг на Раградският Червенобузест Олигарх,
който окраде милионите по времето на Мутрата => Ебан Костов.
Разбира се, че Кресливите, Шизофреничните, Революционери от ИБНИ'ги ще се пренасочат към ПъПъ - "Промотираме Педерастията".
Мисля си, че Спецов може да се включи успешно в старт'ъпа на Харвардските Социалисти и НеоПедерунгели като показва мъжественост от която се наслажва Кокорчо Асенов.

(психо'аналитично)
20.09.2021 15:07
Димова Мъдрият български народ е сътворил много поговорки и словосъчетания, по повод отделни ситуации. Според мен са избрали крайно неподходящо име на проекта си! Все още не е късно да го преименуват на : " Търчи, лъжи!"
20.09.2021 14:54 / Отговор
Поредната Пунтамара Сега започват сеирите
20.09.2021 16:19 / Отговор
Другарката Якова Днес по Хоризонт,така мекаше и запецваше,че ме хвана срам.Голяма промяна,голямо нещо.Не можа да даде адекватен отговор за своята експертиза и какво е работила в "престижните"фирми!
20.09.2021 19:59 / Отговор
Един примитив Не можаха ли да измислят друго словосъчетание за проекта си ? ПП , освен че промяната продължава си означава и логичното " Президентска Партия"
20.09.2021 20:52 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема