Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дали ще се научите някога, че ЗНАМЕТО НЕ СЕ ОСТАВЯ НА ЗЕМЯТА!

Мрежата

Дали ще се научите някога, че ЗНАМЕТО НЕ СЕ ОСТАВЯ НА ЗЕМЯТА!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Дали ще се научите някога, че ЗНАМЕТО НЕ СЕ ОСТАВЯ НА ЗЕМЯТА!

Не се носи като наметало, забрадка, кърпа за глава, не се слага на откършени клони и не се влачи по земята, защото си се уморил да го носиш.

Не се купуват знамена с гербове от Китай, защото това не е българското национално знаме.

Ако ще носиш знаме, носи го с уважението, което заслужава. Защото не е твое, а е на всички. Символ е на цялата българска държавност и народ.  


Коментари (11)

кесо Абе, това да не е мероприятие на "Клуб анонимни алкохолици" като гледам някои доста познати персонажи от първия ред. Анонимността им е "гарантирана". На никой няма да кажем, че сме ги видяли на площада с характерния пиянски ентусиазъм. И нито дума за това!
11.09.2020 13:20 / Отговор
Макс. евтини домейни за сайтове, блогове и влогове Актуални са домейни подходящи за неновини, фалшиви новини, фантазми и небивалици, измишльотини и откровени простащини:
www.trio-big-assholes.help,
www.fatty-elek-babi4kyan.gay,
www.izmekyar-hadjikyan-omlet.show,
www.profan-minekyan-my-net-me.org
12.09.2020 16:25
На маска може ли, защото американския посланик Мустафа, си го бе сложила на устата? А на баир може ли? Що за тъпи правила- на протеста съвсем правилно го бяха сложили пред полицията, защото ако някой провокатор го стъпчеше, веднага щяха да го арестуват.
11.09.2020 15:05 / Отговор
Абсурд! Не може приумиците на протестъри да променят законовите правила за отношението към НАЦИОНАЛНОТО знаме!!!

Те се и увиват с него като с ямурлук, за да се смятат за недосегаеми!
11.09.2020 16:01
Теди Това е част от сценария за разрушаване на българската идентичност и българския дух - всичко което ни прави общност и ни обединява за да оцелеем като нация - обезценяване на националните символи (знаме, герб, химн, национални празници), дискредитиране на институциите - полиция, здравни и образователни, прокуратура, правителство, подигравка с големи български творци и личности, поругаване на църкви и свещеници. За да завладееш трябва да разрушиш отвътре. Сценарият е писан извън България, но за наш срам се изпълнява от българи.
11.09.2020 16:58 / Отговор
Теди 2 Преди месец видях група мъже окичили си колата с българското знаме. Първата ми реакция беше свиване на стомаха, а първата мисъл, че това са някакви агресивни хора, тръгнали да крещят и чупят, от които трябва да стоя по-далече. Не знам какви са били, но не е нормално българското знаме да ми предизвика негативна асоциация. Това е резултата от месеци издевателство с националните символи и псевдопатриотични площадни изпълнения.
11.09.2020 17:08 / Отговор
Гражданин Просто си въобразяват, че като кичат и развяват знамена навсякъде значи са големи патриоти и родолюбци, загрижени за България и т.н. В действителност доста от тези групи са позьори, които правят жалки опити да се легитимират чрез националните ни символи. Знамената няма да променят нищо, докато не се научим да си защитаваме националните интереси. Всеки ден може да вдигат знамена, ама после продават националните ни каузи за жълти стотинки. Знамето трябва да е в съзнанието на хората, защото то не е там в момента.
12.09.2020 03:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още