Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Даниел Митов: Много е лошо да си измисляш странни пропагандни тези и след това да вярваш в собствената си пропаганда

Мрежата

Даниел Митов: Много е лошо да си измисляш странни пропагандни тези и след това да вярваш в собствената си пропаганда

Снимка:

От фейсбук профила на зам.-председателя  на ГЕРБ Даниел Митов 

 

Вчера в bTV коментирах рестрикциите по закона "Магнитски" и държа да подчертая няколко акцента:

 

1. Със сигурност знаем, че политическият лидер, когото Васил Божков се е опитвал да подкупи, не е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Призовах нашите опоненти да не се превръщат в тривиални клеветници.

 

2. Голяма част от разговора бе посветена на наложените санкции от страна на САЩ по закона "Магнитски". Мотивите за въвеждането на санкциите са свързани с упражняването на корупционни практики от точно посочени лица.

 

3. Служебният кабинет бърза да започне съставянето на списъци с фирми и физически лица, които също да бъдат подложени на ограничения по неясни критерии засега. Опасенията ни са, че по този начин могат да бъдат засегнати бизнеси, които нямат нищо общо с корупционните механизми, описани от OFAC.

 

4. През въвеждането на репресивни по своята същност мерки, служебният кабинет се стреми да замени корупционните практики, упражнявани от санкционираните лица и техните фирми, и да ги замени със свои, подчинени на партиите, подкрепящи сегашното правителство и президента Радев.

 

Логиката на казаното е съвсем ясна и разбираема, освен за онези, които в момента се изживяват като "Работническо дело". Много е лошо да си измисляш странни пропагандни тези и след това да вярваш в собствената си пропаганда.  


Коментари (10)

Точно! Опорката на Бойкикиев - "най-вече прокуратура и служби за сигурност - са с ограничена вменяемост, за пореден път са обявени във фалит"

Сравнявайте и мислете преди да гласувате:

"Изявление на ДСБ относно представянето в ЕП на изложба с културно-исторически ценности от т.нар. “колекция” на Васил Божков – Черепа (09-01-2007) ... Демократи за силна България обвиняваме правителството, че използва членството ни в Европейския съюз, за да превърне българската мафия във витрина на страната.

На парламентарен контрол ще поискаме отговори от министър-председателя и министъра на културата за тяхната скандална инициатива."
06.06.2021 18:03 / Отговор
Помнете: "София, Посолство на САЩ, Посланик Джеймс Пардю: Българската организирана престъпност

F. (C) НОВЕ ХОЛДИНГС ВАСИЛ КРУМОВ БОЖКОВ (български гражданин, роден на 29-ти юли 1956 г. с прякор „ЧЕРЕПА”) основава първата си компания през 1990 г., преди да разшири настоящата си бизнес империя НОВЕ ХОЛДИНГС, състояща се от 30 фирми и множество филиали. Законните бизнес интереси на НОВЕ включват залагания (бинго зали, казина, и популярната лотария ЕВРОФУТБОЛ) и безмитни магазини. Божков притежава и футболен клуб ЦСКА в София и агенцията за манекени ДЖЕЙ МОДЪЛС. Смята се, че той контролира и РИСК ИНДЖИНИЪРИНГ, който преди беше част от империята на МГ. Множеството медийни връзки на Божков включват ТОШО ТОШЕВ (главен редактор и управляващ директор на най-високо тиражния ежедневник ТРУД), КЕВОРК КЕВОРКЯН (известен телевизионен водещ в държавната телевизия БНТ), и РАДОСВЕТ РАДЕВ (собственик на ДАРИК РАДИО). ..."
06.06.2021 18:22
Джедай Тотю Бойкикиев е най-обикновен задръстен глупак, който даже и една инсинуация на може да направи като хората! Щом като „прокуратура и служби за сигурност - са с ограничена вменяемост, за пореден път са обявени във фалит“, що не каже кога преди тези служби са обявявани във фалит и от кого? За негово съжаление, ние не сме малоумните му гъзосмуци, които квичат от възторг при всяка негова тъпотия, която успее да артикулира и го гледат с телешки възторг! Що не разясни как така, само след месец на поста си, смотаната трътка-шефка на кабинета на дъртия тъпак Рашков си събра багажа и изчезна от министерството? За тая същата и кокошките в курника разбраха, че е човек на Черепа, ама сигурно „службите“ я бяха назначили, а не Рашков!
06.06.2021 19:54
attropo Маргиналните партийки на червени наследници,псевдо-адвокати на хомо,лезбо и лИбовницина черепухин,миризливи стари оми,били парцал в ръцете на мафията,изпаднала в ступор вечна парясница - това са *новите политици*.
А архивните записи и снимки много хубаво показват истинските лица на тези ПРОСТАЦИ!
06.06.2021 18:10 / Отговор
Дота Петрева Г-н Митов, спешно се нуждаете от медийна политика, умна и убийствена за болшевиките в т.н. служебно правителство! Тези лица се нанесоха в кабинетите си, всички до един достигнали различна степен на личностно и професионално загниване, но пък както казва един известен италиански магистрат "Понякога миризмата може да ти отвори очите"!
06.06.2021 18:26 / Отговор
кесо :Митов, в пропагандната война е важно не дали говориш истината, а колко пъти и колко грамогласно повтаряш тезите си. Борисов така и не разбра, че снишаването и отказът от дискусия, както с политическия противник, така и с хората не води до нищо добро. Те искат да чуят политиците и лидерите на общественото мнание защото тяхното мнение ги интересува и никакви демонстрации на успехи при воаяжите на Борисов с "джипката" не могат да заместят живото слово. Затова и аресивната словесна атака на червената превратаджийска сган остана без отговор и свърши пефректно своята мръсна работа по отравяне съзнанието на огромна част от българското общество. Но съдейки по вашето анемично мънкане по медиите и днес, със скучните си и приспивни баналности и излъчване на провинени ученици се вижда, че нищо не сте начили от станолото и никакви промени не сте претърпели. Затова и рейтинга ви ще продължи да пада за радост на превратаджиите и техните ментори от Кремъл.
06.06.2021 18:54 / Отговор
Един примитив Абсолютно вярно. Грешка на ГЕРБ е прекалената толерантност .Може би точно такава трябва да е политическата битка между опоненти , но още не му е дошло времето.А в устите на президента и протестните партии са все чекмеджета , пачки, кюлчета , напоследък и пури.Чисто селска клюкарщина , но върши работа.Хората това запомнят , а не внимателните доказателства на Митов.
06.06.2021 20:35
Хм Не е въпросът за медийната политика, въпросът е за усета за ЛЪЖА и наивитетът на младите:
"Харалан Александров: Бунтът на младите ще се излее в урните по наивен начин и ще роди репресивна власт" /24 часа/
"Росен Йорданов: "Мутреси" гонят мутрите, Радев не е автономен" /БГНЕС/
06.06.2021 19:03 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още