Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Даниела Горчева: Е? Прав ли беше проф. Мутафчийски когато каза, че яко ще умираме?

Мрежата

Даниела Горчева: Е? Прав ли беше проф. Мутафчийски когато каза, че яко ще умираме?

Даниела Горчева: Е? Прав ли беше проф. Мутафчийски когато каза, че яко ще умираме? - Tribune.bg
Снимка:

Даниела Горчева, Фейсбук

Е? Прав ли беше проф. Мутафчийски когато каза, че яко ще умираме? Прав беше. Малко акъл му трябва на човек, но навреме да му дойде. Но дано запомним горчивите уроци, които за жалост ще ни струват човешки животи и особено живота на и без това малкото български лекари и медици, които не са се изнесли от територията България и самоотврежено стоят тук.

А ето няколко извода от сегашната тъжна действителност.

1. Простакът, циникът и неграмотникът с власт и на власт е опасен не само за вашите пари, за вашето благосъстояние, но и за вашето здраве и за вашия живот.

2. Безотговорният журналист, който не може да различава голословните твърдения от фактите и който манипулира (умишлено или поради собственото си невежество и собствените си предубеждения) общественото мнение, е опасен за вашето здраве и за вашия живот.

3. Невежеството, простотията, вярата в конспиративните теории,  отказът от логично мислене, мангървощината са опасни за вашето здраве и вашия живот. И този на близките ви, на околните, а в случая - на медиците.

Спазвайте дистанция от две протегнати ръце.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Stefan .
Добре помня как зверски обидихме доктор Мутафчийски. Изчервявах се от срамните хули по негов адрес. Изкараха го черен дявол.

И ЗАЩО?! За нищо.

Той нито веднъж не каза нещо нередно или нещо невъзпитано.

Гола му била главата. Гробарска му била униформата. Правиха гнусни колажи с фоторедакторски софт, от които можеше да повърнеш.

Беше като масова психоза. Не веднъж се запитах, аз ли съм луд, че не чувствам доктора нито за миг противен, а даже напротив – супер загрижен.
Куцо, кьораво и сакао нарамиха секирите на омразата и бълваха тонове гневна ярост, бетер лайномети. Бълваха омраза по единствените имащи знанието да лекуват – лекарите.
04.11.2020 14:37 / Отговор
Stefan -
По цял ден зяпат вторачено зрелищни сцени с кървави сюжети, батални сцени, където хвърчат глави и кости, мозък се разпльоква по таваните.
А една ЗАГРИЖЕНА реплика на доктора ги изведе от равновесие.

Мислех, че е планувано от задкулисие. Но не е. Просто сме много малък и яко прост народ.

Кеворкян, в едно от последните предавания, е казал, че народ, който бие лекарите си, бележи началото на края си.

И аз като К. Андролова (тя по повод на президента) ще кажа, че съжалявам за констатацията, но правдата ме задължава да призная, че сме бита карта, щом нападаме хора като генерал Мутафчийски.
04.11.2020 14:38
Сам си отговарям! А,колкото до Кеворк,той има статия за вируса на глупостта!Може да я намерите за 3 март и резидентските изцепки на Шипка!
04.11.2020 14:51
Генерал Мутафчийски щеше да ни изкара сухи от водата, ако му се бяхме доверили като общество и бяхме оставили решенията в неговите ръце. Точно това не искаха антиправителствените заговорници и затова го атакуваха по всички възможни начини. България понякога ражда и много умни и достойни българи, но ние ги стъпкваме, смазваме и не им даваме шанс да ни водят. Даниела Горчева през цялото време подкрепяше протестите, които изиграха основна роля в това да се разрастне недоверието и да не могат да се приложат ефективни противоепидемични мерки. Много не и разбирам позициите.
04.11.2020 14:51 / Отговор
Дааа И КУРНЕЛА НИНОВА СЕ ПРАВЕШЕ НА ВАЖНА, НО СЕГА Е ВЪВ ВМА... А НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ СЕ МОЛИМ ДА НИ ПРЕГЛЕДА ЛЕКАР... ЗАЩОТО И ТЕ СА НА РЪБА НА СИЛИТЕ СИ... ЗАЩО, ПИТАМ СЕ, ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА НЕ СИ ОСТАНА ВКЪЩИ И ЛИЧНИЯТ И ЛЕКАР ДА Я ЛЕКУВА ПО ТЕЛЕФОНА?!?
04.11.2020 18:52
ганев позициите на Горчева са същите като на журналистите от коит6се оплаква... изпълнена с доктринерска злоба , тя също има пряко участие в бедите , които ни се случват днес , НО най нахално Сочи с пръстче другите ...Горчева , първия човек когото е редно да упрекнеш сте самата вие ... и да си залепите устата по е за месец
04.11.2020 15:28 / Отговор
biblio Г-жа Горчева е "умна и красива" всезнайковица. Коментарите и са според ситуацията, т. е. както и отърва.
04.11.2020 23:58
кесо Кога ли комунистите не са били подлеци и негодници? В името на своите цели те са готови да направят всяка мерзост, включително и заплашваща здравето и живота на своите съграждани само и само да стане тяхното. Но вина носи и самото българско общество, което за тези 76 години комунистически терор така и не се научи да не вярва на обещанията и внушенията на червените подлеци. Заради липсата на каквата и да било историческа памет сме орисани всеки път да настъпваме червената мотика.
04.11.2020 17:22 / Отговор
Секо Но мотиката сега е боядисана в синьо и има някакъв надпис но не се вижда добре - гроб ли пише или друго.....
04.11.2020 19:27
Коко Някой беше казал, че мензис и акъл не ти ли дойдат навреме изобщо не ги чакай, няма и да дойдат!!
04.11.2020 17:56 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати