Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Данка Василева: Иван Ченчев рекъл, че оголеният кабел, представлява озъбеното лице на управлението

Мрежата

Данка Василева: Иван Ченчев рекъл, че оголеният кабел, представлява озъбеното лице на управлението

Данка Василева: Иван Ченчев рекъл, че оголеният кабел, представлява озъбеното лице на управлението - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста в „24 часа“ Данка Василева

Депутатът Иван Ченчев рекъл, че оголеният кабел, който уби детето в София, представлявал озъбеното лице на управлението. Много се смях. Като партизанин, току-що слязъл от планината. Това е реториката на ранния комунизъм след 9-и септември. Същите пледоарии са чели комунистическите обвинители в Народния съд. Но те са били неособено образовани и интелигентни. Реших да проверя образованието на Ченчев - ВИФ. И се обявява за журналист. Да, става за „Работническо дело“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Тартаковер Браво на журналистката от "24 часа" ! Много се смяла когато коментирали смъртта на младежа, опечен от ток ! Чак дебеличката и двойна гушка се разтресла в неудържим кикот. Поздравления! Сигурно до края на любимото и управление, ще има още поводи да се тресе от смях. Стига да не е за сметка на нейни близки.
17.02.2021 16:40 / Отговор
Абе Тартаковер, ти сутрин като станеш, гледаш ли се в огледалото?! И ако да - какво виждаш там?! Озъбеното лице на злобния позитански плъх или нещо още по-страшно?!?!
17.02.2021 16:48
Тартаковер Не, не виждам това в огледалото. Нито виждам плъх, напротив имам доста приличен фейс, а за позитански пък-никак. Писал съм го неведнъж, но повтарянето на едно и също от герберски помияри само доказва колко съм точен, като ги смятам за примати. Те не четат, не помнят, вероятно средството им за запаметяване е нарушено, или никога не е съществувало.
Но не ми е необходимо огледало, за да установя, колко са примитивни, жалки нещастници гербаджийските питекантропи. А може да не са нещастници!? Кой знае? Някои твърдят, че простака, простия гащник, индивида без познания и идиота без мозък са някакъв вид щастливци...!?
17.02.2021 17:24
Не обвинявай другите, че са късопаметни... защото точно с твоята къса памет вероятно смяташ, че при БСП не е имало никакви трагедии, никакви икономически сривове, никакви проблеми, изобщо нищо - само цветя и рози. Тогава от чешмите течеше маед и масло и от небето падаше топъл хляб, нали така, другарю?
17.02.2021 17:31
Тартаковер Абе, примат ли си, приматеса ли си, не можа ли да схванеш най-после, че БСП не не интересува? Ще ти го напиша отново с големи букви, чети го бавно и кимай с глава, докато просветне нещо в нея БСП НЕ МЕ ВЪЛНУВА! Не е мой избор, никога не са били! Ако не ги обсъждам тук, то е единствено защото нищо от тях не зависи, цялата мръсотия в държавата днес вършат твоите любимци от ГЕРБ и Сие.
Глупава пасмина са в ГЕРБ, брей... Няма ли там нормални хора? Всички с интелект под булдозеристи, гробари и кофражисти ли са..??
17.02.2021 17:43
Хехехе, позитанското котило! Другарят Тартаковер успя да се разгневи?! Ашколсун, браво, машалла!
17.02.2021 17:48
Покажи всички
КОКО ТАРТАКУРВЕР и то червен. Ако следващите (евентуално) БСП дойдат на власт ще оправят всички кабели и шахти. Сигурно ще се справят за 3 мандата без да пипат нищо друго.
17.02.2021 17:41 / Отговор
Примат Не обръщайте внимание на менталния онанист тракторист!Той се зарежда от вашите негативни коментари!Игнорирайте го!
17.02.2021 19:03 / Отговор
др дали се усети, че с последния си коментар обиди брутално адски много хора, които нито знае, нито познава?
Не си ли чувал, сладур непоръбен, че няма срамна работа? Или се имаш за нещо много повече от булдозериста, кофражиста и гробаря?!
Я си помисли, ако ти се наложи, можеш ли да извървиш и миля в техните обувки?
Не ми отговаряй - всички вече разбрахме какви са ти ценностите.
17.02.2021 19:48 / Отговор
Тартаковер https://www.youtube.com/watch?v=88WXqXhaOX4
17.02.2021 22:00 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати