Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Данка Василева от „24 часа“: За пръв път гледах телевизията на БСП – очарована съм, върнаха ме в младостта

Мрежата

Данка Василева от „24 часа“: За пръв път гледах телевизията на БСП – очарована съм, върнаха ме в младостта

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на журналистката Данка Василева

За пръв път гледах телевизията на БСП – очарована съм, върнаха ме в младостта. Новините започнаха с новина от онзи ден, но пък беше най-важната тема за Партията – „Ало, Банов“. Та започна с онзиденшното съобщение, че министерството на културата загубило делото и на втора инстанция.

После обаче дойде и днешното развитие – изявлението на Елена Йончева в кулоарите на парламента по темата. Втората новина беше какво е написала Корнелия Нинова във фейсбук. (И в моята младост се е случвало Цола Драгойчева да превари Тодор Живков в новините.)

След това дойде разследването как прокуратурата 5 дни крила смъртта на работник в „Марица – Изток“ – не разбрах дали в американската или в българската, ама те капиталистите са еднакво лоши навсякъде. Международните събития бяха изчерпани с правилната позиция на Меркел за Северен поток-2. (Съответно Русия)  


Коментари (8)

Мертик Госпожо журнаристически авторитет ,Данка!Няма нищо лошо в това човек да се върне в младостта си.Лошото е ,когато си млад ,да се чувстваш остарял без надежда,без финансови възможности,без усещане за перспектива и изобщо да се чувстваш "жив" умрял,както се казва.А щом не ви харесва БСТВ,гледайте БНТ,БТВ,НТВ,твЕвропа.Ефирът е пълен с такива,които продават лъжи и напразни надежди.Гледайте ги,те трябва да ви напомнят младостта,ако не с друго ,поне с факта ,че слушате и гледате за великия вожд и първи ръководител на Партията ,другарят Т.Живков/пардон др.Бойко Борисов/ .
09.02.2019 15:22 / Отговор
Мертик Госпожо журналистически авторитет ,Данка!Нямя нищо лошо човек да се върне в младостта си.Лошото е ,когато си млад,да се чувстваш остарял без надежда,без финанови възможности,без усещане за перспектива и изобщо да се чувстваш"жив" умрял,както се казва.А щом не ви харесва БСТВ,гледайте БНТ,БТВ,НОВА тв ,твЕВРОПА и още колко такива ,които продават лъжи и напразни надежди.Гледайте ги,те трябва да ви напомнят младостта ,ако не с друго,поне с факта,че слушате и гледате за великия вожд и първи ръководител другарятТ.Живков/пардон Бойко Борисов/
09.02.2019 15:33
Иваничка А може ли тази двестакилограмова красавица Данка, не знам от кое село родом, че и прекрасният й мъж, пияндурникът Евгени Петров, да кажат отде им са паричките, та на издатели да се правят. От угояване на свине ли, от пране ли, от лъжи ли, от слугинуване, от де ли?
13.02.2019 22:47
до коЛЕНИН Много весело ми стана.
Интересно представяне на нещата.Браво.
А господата,дето не са разбрали иронията да се замислят.
10.02.2019 09:24 / Отговор
мими ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
13.02.2019 08:21 / Отговор
ОТСЛАБВАЙТЕ СЪС СВИРКИ ! .
13.02.2019 09:29
Иваничка А може ли тази двестакилограмова красавица Данка, не знам от кое село родом, че и прекрасният й мъж, пияндурникът Евгени Петров, да кажат отде им са паричките, та на издатели да се правят. От угояване на свине ли, от пране ли, от лъжи ли, от слугинуване, от де ли?
13.02.2019 22:48 / Отговор
Аз Ааа, свине угоява брата на Елена Милийончева... :)
16.02.2019 17:24

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив