Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Дъщерята на Асен Агов доскорошен шеф на PR-а на Nexo ?

Мрежата

Дъщерята на Асен Агов доскорошен шеф на PR-а на Nexo ?

Дъщерята на Асен Агов доскорошен шеф на PR-а на Nexo ? - Tribune.bg
Снимка:

Дъщерята на Асен Агов се оказва, че е била шеф на PR-отдела на криптопирамидата Nexo. Агова заема тази позиция от април 2020 г. до юни 2021 г., след което отново се занимава с пиарстване, но в друга компания в сектора на криптовалутите и технологиите – DappRadar. Тя подробно разказва за работата си в Nexo в интервю за изданието „Капитал“ на Иво Прокопиев. Това съобщава Zonanews.

На въпрос как би описала криптосектора, Агова отговаря: „Това е култура на хъс – една от любимите ми думи, която добре описва този Див запад. Криптото е и много млада, самобитна култура – главоломно разрастваща се ниша със собствен жаргон и поведение, която все още се бори, включително със себе си, да спечели доверието на наистина масова аудитория и наложи свободната и споделена икономика, към която се стреми“.

В интервюто откриваме наистина зеещи висини на безсрамието, след всичко, което днес вече знаем за Nexo.

Ето пример: „Често си казваме, че Nexo е начин на живот. То събира единомислещи, нахъсани и неуморни хора, които се борят за голямата идея не просто да бъдат работници в някоя компания, а всеки един ден да оставят значима следа върху световната финансова карта. Тук сме все професионалисти от „една кръвна група“ (…) Отговорността е неизменна част от комуникациите, защото сме на фронтовата линия на една глобална трансформация, при това от България“.

 Кариерата й в тези съмнителни структури са подробно описани в нейния профил в Linkedin.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати