Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ и Божков искат легализация на марихуаната, Борислав Сандов изнася лекции за дрогата

Мрежата

ДБ и Божков искат легализация на марихуаната, Борислав Сандов изнася лекции за дрогата

Снимка:

Хората на Христо Иванов вече официално зоват за легализация на марихуаната и не го крият. Така например Борислав Сандов, който успя да влезе и в предния парламент си пусна снимка докато пуши цигара със забранената от закона дрога.

Оказва се, че освен закриване на съдилища и премахване на прокурори, от партията на ДБ и коалиционните им партньори се готвят да прокарат и законопроект, с който да легализират марихуаната. Сандов от сега подготвя почвата като си пуска фотоси докато пуши, а колегата му Иван Калчев се похвали, че има и готов законопроект. „Във време, когато целият цивилизован свят върви към декриминализация и легализация на психоактивните вещества и растения“, зоват от ДБ и Зелените. Самият Калчев до скоро имаше ферми за отглеждане на марихуана, които е продал, но вероятно с влизането в парламента ще може да възобнови бизнеса си.

Припомняме, че Васил Божков също обяви легализацията на леката дрога като един от основните приоритети на партията си. Според него с това децата щели да се чувстват по-сигурни, когато пушат марихуана на определени места. 

По-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов попита в Кърджали, Васил Божков, който се кани да узакони марихуаната, като го направи на дребно, къде ще са му складовете на едро?    

Борислав СандовБорислав Сандов
Борислав СандовБорислав Сандов


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още