Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ и ПП биха дали премиерския пост на стария емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков…

Мрежата

ДБ и ПП биха дали премиерския пост на стария емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков…

ДБ и ПП биха дали премиерския пост на стария емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков… - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев

След като избраха президента и после викаха под прозорците му „Оставка!”, сега ДБ и ПП искат да затвърдят доброто впечатления за принципните си позиции с остро осъждане на руската агресия и потвърждаване на коалицията с БСП, която не просто не я осъжда, а отново Свиленски каза, че доставката на оръжие в Украйна само удължава войната, т.е. без оръжие Русия би спечелила бързо и готово.

ДБ и ПП уж няма как да са съгласни с диаметрално противоположното на своето отношение, но пък защо да не си плюят във физиономиите, за да се докопат до депутатски места, а пък после ще се изметнат, както направиха с президента. А и оръжие за Украйна се дава с тяхно съдействие, но по корупционна схема, а не официално – те харесват това, защото са за нулева толерантност към корупцията.

Корнелия Нинова отново обяви, че Кирил Петков не може да бъде премиер, заради гафа с руските дипломати, но нищо - ДБ и ПП биха дали премиерския пост на стария емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков, защото те настояват политиците от миналото да останат в миналото. Ако и Асен Василев бъде бламиран от БСП, пак не е проблем - Румен Гечев ще го замести, все пак беше министър на икономиката и вицепремиер още при Жан Виденов.

На другарите от БСП винаги може да се разчита за стабилно управление - те избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС, лично с гласовете на Корнелия Нинова и приближения ѝ кръг, защото иначе кабинетът „Орешарски” падаше, те се коалираха с ДПС и ползваха златния пръст на Атака. Затова ДБ и ПП им имат пълно доверие - БСП е доказано сериозен партньор. ДБ и ПП никога не са обичали шикалкавенето, а само сериозните принципни отношения.

Те и помежду си общуват с пределна яснота - заедно са поотделно и поотделно са заедно, обединяват ги комунистическия антикомунизъм и безопорните опорки, левите политики, постигащи десни резултати и депутинизацията, работеща за бърза победа на Путин в Украйна, според желанието на съюзника им БСП.

Аз не знам какво още да се каже и покаже за действията на тези почтени политици, за да се опомнят, засрамят и да се завърнат към своите истински задачи и поетите обещания, на които толкова хора повярваха.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати