Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ и ПП опитали да ползват организации, посрещащи украинци, да си съберат хора за манифестацията

Мрежата

ДБ и ПП опитали да ползват организации, посрещащи украинци, да си съберат хора за манифестацията

ДБ и ПП опитали да ползват организации, посрещащи украинци, да си съберат хора за манифестацията - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Сергей Петров – Араджиони, политически анализатор

ДБ и ПП се опитаха неуспешно да използват организации, които се занимават активно с посрещането на украински бежанци, за да съберат повече хора на манифестацията си в подкрепа на кабинета.

И това е голяма мерзост.

Истината е, че онези с фиксация върху „морала и ценностите“, са тези, които са склонни да плюят на всичко, за да постигнат някакви политически цели.

Бързичко ще припомня няколко неща:

- Кабинет с участието на БСП, които направиха всичко възможно да НЕ помогнем на Украйна и да се скрием зад „военно-техническа помощ“, която няма как да окажем;

- Кабинет, с участието на БСП, /наследник на БКП, ако някой е забравил/ издигнала настоящия президент на България Румен Радев, след консултации с не кой да е, а именно Леонид Решетников.

- Кабинет, в който министри на ПП опитаха да оправдаят тоталния си провал в справянето с бежанския поток, като прехвърлят отговорността на самите бежанци;

Можете да разкажете тези неща на бежанците, вместо манипулативно да ги въвличате в процеси, които са им чужди. Съдбата на политическите сили се решават от българските граждани, на които законите дават съответните права.


Етикети ПП, ДБ, Украйна

Топ новини

виж още
Актуална тема