Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ДБ ползват болни деца за агитация в предизборната си кампания

Мрежата

ДБ ползват болни деца за агитация в предизборната си кампания

ДБ ползват болни деца за агитация в предизборната си кампания - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатът за народен представител от листата на „Демократична България“ Елисавета Белобрадова с фейсбук пост, в който отчита направеното от фондация „Майко мила“ за лечението на две бебета.  Белобрадова уточнява, че парите за лечение на децата са събрани, но в края на поста и следва и агитация:

„Инак за улеснение на гражданите, информацията за подпомагане на лечението на деца в България и чужбина се намира в раздел „Международни въпроси“. Къде другаде!" След което следва хаштаг: защо се кандидатирам за народен представител, номер и преференция.

Припомняме, че Елисавета Белобрадова привлече потребителите на социалните мрежи и с друг наглед ироничен коментар:  

„Гласоподавателите на Демократична България за пореден път сме разочаровани от българския народ. Години наред огромна част от гражданите на София от Синя и Зелена зона търпят липсата на финес и образование у останалите българи.

Тези дни повод за поредния емоционален крах е резултатът на „Има такъв народ“. Аз като гласоподавателка на Демократична България съм унищожена и предадена, Марсел Пруст ми е свидетел“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Кучка, та дрънка..
25.06.2021 15:33 / Отговор
attropo Къде ги събират такива ПРОСТАЦИ?!?
25.06.2021 17:37 / Отговор
Галя За пореден път ДБ демонстрират колко са долни
25.06.2021 18:38 / Отговор
Ники Леле колко са гнусни с тия изпълнения!!!
25.06.2021 18:42 / Отговор
Фибата Посредствена, невъзпитана, надменна, типичен представител на ДБ!
Това е онази доволно дразнеща женица, която си осребри протестите през 2013 г.,а както е добре известно у нас безплатни протести няма! Да не се бърка с митинг! Значи, спретваш поредното НПО, получаваш парички, не плащаш данъци и започваш петиции, протести, например "ПКФ-то на ГЕРБ ни убива" или нещо такова! Интелектуалното високомерие не й отива, снобизмът е някак провинциален, простее малко по-малко от Сузанита, но е от същата бозаджийница!
25.06.2021 19:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети