Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Делян Добрев след спечеленото дело: В заключение, Асен Василев пълнее като нормалните хора - от преяждане

Мрежата

Делян Добрев след спечеленото дело: В заключение, Асен Василев пълнее като нормалните хора - от преяждане

Делян Добрев след спечеленото дело: В заключение, Асен Василев пълнее като нормалните хора - от преяждане - Tribune.bg
Снимка:

 

От профила във Фейсбук на Делян Добрев

 

Спечелих делото, което Асен Василев водеше срещу мен за обезщетение от 250 000 лева, защото бил напълнял.

Защо пълнее Асен Василев?

В исковата си молба твърди, че с изказванията си съм „уронил авторитета, престижа, честта и доброто му име....” На самото дело неговият адвокат допълва, че с моите изказвания съм допринесъл за напълняването на Асен Василев.

В мотивите на решението Съдът отбелязва, че: „В нито един момент ищецът (Асен Василев) не е бил възпрепятстван от ответника и публично да изрази позицията си... За да зададе своите въпроси и остри коментари ответникът (Делян Добрев) се позовава изцяло на събрани по делото официални писмени доказателства, съставени за проверка на изключително сериозни „въпроси за милиони“, които са били предмет на парламентарни дебати и на предприети последващи процесуални действия по проверка.”

Накратко, Софийски Градски Съд отхвърля предявения иск на Асен Василев: „Предвид всичко изложено, съдът намира, че в съответствие с официалната и общодостъпна информация, с която ответникът (Делян Добрев) е разполагал и в качеството му на народен представител и гражданин е формирал въпроси, ..., провеждал активно държавната политика по тези именно въпроси, без тези действия да имат увреждащ ищеца характер. Дори от отправените остри критики ищецът да се е почувствал засегнат и да е претърпял вреди и то като последица от тези именно изказвания на ответника, то той дължи да понесе тези вреди в качеството си на публична личност, без отговорността за тях да възниква за ответника. Ето защо предявеният от ищеца иск за обезвреда се явява неснователен и като такъв следва да бъде отхвърлен.”

В заключение, Асен Василев пълнее като нормалните хора от преяждане.

Асене, не става само с ядене, трябва и акъл.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати