Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Демократична България“ със спонсориран хейт за Варна

Мрежата

„Демократична България“ със спонсориран хейт за Варна

Снимка:

Текст на varnanovini.bg

Жадуващатаа власт партийна коалиция „Демократична България“ се изяви със спонсориран хейт за Варна. Както личи от публикацията във „Фейсбук“ постът е платен. Само не е ясно дали средствата идват от партийната каса или от някакъв друг източник.

Не е тайна – „Демократична България“ има свои планове за Варна и варненци. Не, те нямат нищо общо с добруването на града. Но за сметка на това правят упражнения по риторика за омаскаряване на местната власт (държавна и общинска). След като се постараха „от душа и сърце“ да съсипят сезона, запяха още една нова песен – дъждовна. И дори си плащат, за да я изпълнят.

Желанието на „Демократична България“ да „омаскари“ Варна и варненци, не среща никакво одобрение в социалната мрежа.

„Вероятно ако Стела Николова беше станала кмет, след този дъжд Варна щеше да бъде суха като Сахара. Популизма и омразата не носи политически дивиденти! Дори това да се равнява на качване на всяка снимка на локва в профила ти във Фейсбук!“, е един от разбиващите коментари срещу медийните методи на „Демократична България“.

„Не съм съгласна с тези , които за всичко случващо се нападат, обиждат управлението! Недоволни, критични, отричат развитието на града и постиженията – това да политически нападки! Лоши ли сме, немислещи ли сме , злобни ли сме – защо не искаме да видим доброто, да го кажем, да го оценим! Нека има критика , но градивна , полезна“, недоволства друг коментиращ прийомите на „Демократична България“.  


Коментари (2)

Божидар Нищо ново под слънцето. ДБ са известни с ежедневната доза хейт и недоволство, който изсипват.... и жалкото е, че се опитват по този начин да блеснат..
16.06.2020 16:10 / Отговор
Вили Каквото и да направят, колкото и да спонсорират публикациите си във фейсбук, истината е, че отдавна са загубили доверието на хората.
16.06.2020 16:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още