Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Демократична България се изпокараха предизборно - зелените и човек на Радан Кънев скочиха на Христо Иванов заради Иво Мирчев

Мрежата

Демократична България се изпокараха предизборно - зелените и човек на Радан Кънев скочиха на Христо Иванов заради Иво Мирчев

Снимка:

Предизборни скандали не спират да тресат ляво-либералната коалиция „Демократична България“, в която влизат куп дребни формацийки от зелени, джендър любители и какви ли още не. Повечето от тях обаче в последните дни се обръщат рязко срещу лидера на „Да, България“ Христо Иванов, който се изживява като лице на коалицията и праща предимно своите хора в тв студиата на предизборните дебати.

Именно една от дискусиите стана причина за поредния скандал в „Демократична България“ заради предстоящото участие на Иво Мирчев в нея, пише ПИК.

Хората на ДСБ и Радан Кънев, както и зелените, скочиха като ужилени, че изявяващият се като шофьор, охранител и оператор на Иванов партиец е бил пратен да коментира енергийната политика срещу представители на ГЕРБ и БСП, които имат опит - Делян Добрев и Таско Ерменков.

Скандалът между коалиционните партньори се разгоря във Фейсбук, където лидерът на зелените Петко Ковачев и съветничката на Радан Кънев в ЕП Зарица Георгиева скочиха на Христо Иванов за решението да праща Иво Мирчев на дебати.                                                                                                                                                                                                                                        


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още