Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Депутат от ДБ си направи селфи с Пеевски в кулоарите на НС

Мрежата

Депутат от ДБ си направи селфи с Пеевски в кулоарите на НС

Депутат от ДБ си направи селфи с Пеевски в кулоарите на НС - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев си направи селфи с Делян Пеевски. Двамата се щракнаха в кулоарите на парламента , а Панев пусна снимката в личната си  Фейсбук страница. Това обаче не се хареса на неговите привърженици и постът със селфито беше изтрит. 

Припомняме, че Христо Иванов се отказа от водаческо място в столичен район, за да се изправи лично срещу Делян Пеевски, а една от каузите на Иванов в тази предизборна кампания бе "Нито глас за Пеевски". 

Десислава Атанасова от ГЕРБ също коментира селфито. „Христо Иванов и Атанас Атанасов толкова са "харесали" това, че Панев вече си е изтрил статуса“, написа тя във Фейсбук.

„Научете се бе, момчета. Каквото прошепнеш, трябва да имаш кураж да го кажеш високо. Достойният човек говори високо и гледа право в очите“, написа още Атанасова и допълни, че каквото и да се поства, то трябва кураж, за да не се налага да го триеш.

Панев и Пеевски Панев и Пеевски

Няколко часа след като изтри снимката си с Делян Пеевски Владислав Панев публикува нов пост в който посочва, че фотосът е бил  в кръга на шегата.

„По повод селфито на деня. Говорихме с журналисти в кулоарите на парламента, когато Пеевски мина покрай нас. В кръга на шегата го извиках за селфи и той се отзова. Това е всичко. Нито го познавам, нито сме говорили, нито съм го виждал друг път“, пише депутатът от „Демократична България“. В поста си Панев се извинява на всички засегнали се от снимката.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати