Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Депутат разкритикува Нона Йотова, не разбрала какво се гласува в НС

Мрежата

Депутат разкритикува Нона Йотова, не разбрала какво се гласува в НС

Снимка:

От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Младен Шишков

Днес Евгени Будинов отбеляза, че колегите от БСП редовно закъсняват за час. Последваха театрални изпълнения от парламентарната трибуна в стил късен Шекспир.

Всъщност, проблемът не е в това, че закъсняват, а в това, че не си правят труда да внимават в час.

Колеги, с цялото ми уважение към всички Вас, такъв закон не съществува! Няма как да бъде поправено нещо, което не съществува нито в правния, нито в материалния мир!

Законопроектът за българския жестов език /това е точното му наименование/ все още не е минал на второ четене в зала, което означава, че не е обнародван, респ. не е влязъл в сила! Днес гледахме Закона за радиото и телевизията, в който бяха направени съответните поправки, касаещи хората с увреден слух в България! Като членове на комисията по култура и медии /водеща/ би следвало да го знаете по-добре от мен.

По принцип не съм дребнав, всеки греши, не сме съвършени - както виждате дори не споменавам, че “закон” би следвало да се изпише с главна буква, но тъй като създадохте объркване сред хората с увреден слух, която от години очаква този закон, съм длъжен да направя това разяснение.

И за да завърша позитивно, в унисон с вашето послание - адмирации за това, което правите пред рояла.  

ФейсбукФейсбук


Коментари (1)

Такаран Маракан На бесницата Нона Слона ѝ остават още няколко месеца в парламента, после ще ни досажда от разни други места.
18.12.2020 05:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема