Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Депутатът от ПП за един ден – няма възможност да си дарява заплатата

Мрежата

Депутатът от ПП за един ден – няма възможност да си дарява заплатата

Депутатът от ПП за един ден – няма възможност да си дарява заплатата - Tribune.bg

Отново феномен в парламента и това е депутатът от ПП Ивайло Иванов. Пред Николай Караколев той заяви, че е предприемач и има фирми за покрими и монтаж. Запитан дали тогава би се отказал от депутатската заплата от над 10 хиляди лева за един ден работа, Иванов заяви: Фирмата ми е малка, нямам възможност.

По отношение на хората в Пазарджик, Иванов не е съвсем сигурен какви са те, а и той пети в листата, като водачът е по-запознат. За изтеклите записи и „кеша“ на ПП Иванов няма представа, защото не ги е чувал.   

За катастрофата в Аксаково Иванов е на мнение, че шофьорът на НСО носи отговорност, Кирил Петков няма никакво касателство. Затова, че по нареждане на Петков колата се е движила с несъобразена скорост и лампа, депутатът от ПП заяви, че няма представа и прокуратурата трябва да установи обстоятелствата.

„Разбира се, че искам да ги защитя. Смятам, че Кирил Петков няма вина и няма проблем с този случай“, заяви Иванов. Според народния представител за един ден, НСО минава хиляди километри и стават такива инциденти. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати