Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Депутатката от ГЕРБ Лиляна Друмева осъди Таско Ерменков за клевета - социалистът плаща 6 бона

Мрежата

Депутатката от ГЕРБ Лиляна Друмева осъди Таско Ерменков за клевета - социалистът плаща 6 бона

Депутатката от ГЕРБ Лиляна Друмева осъди колегата си от БСП Таско Ерменков да плати на нея и на още двама засегнати 6 000 лева за клевета. Причината е, че социалистът ги е набедил, че източват парите за обучение на учители, съобщава ПИК.

Според Друмева червеният депутат е направил това по собствената си телевизия Канал 6 в Сливен. След дълги митарства, при които сливенските съдии се отказвали да гледат делото, преди 10 дни Ямболският окръжен съд е взел окончателното и неподлежащо на обжалване решение. Според него Таско Ерменков е наклеветил Друмева и другите двама, които са завели делото срещу него, и сега трябва да им плати по 2 000 лева плюс разноските по делото.  

 


Коментари (1)

ИСТИНАТА Поздравления! На Ташето му беше време някой да докаже лъжите и манипулациите на този човек. За голямо съжаление, всички корупционни приватизатори от соц.комунистическата БКП/БСП са в тази група: К. ИМПЕКСОВА, Р. ГЕЧЕВ, ГОЦЕ, Р. ОВЧАРОВ (Р. Овч.), Г. ГЕРГОВ, Р. ПЕТКОВ, КИРЧО валутата и т.н. Дълъг е списъкът на участващите във фалита, разграбването и проватизацията чрез РМД-та. Когато бяха на власт, нагло си гласуваха и приеха закона за давност. Кой крал, крал, кой пил чаша студена вода, пил, законът ги защитава. Честито дебили!
29.11.2019 17:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив