Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десислава Атанасова: Как се справя Радев с COVID кризата? Време за отговори!

Мрежата

Десислава Атанасова: Как се справя Радев с COVID кризата? Време за отговори!

Снимка:

Десислава Атанасова от ГЕРБ отправи остра критика към Румен Радев по отношение на мерките, предприети за справянето с пандемия от COVID 19. В страницата си във Фейсбук тя го призова да даде отговори как се е справил с кризата.

„Как се справя Радев с COVID кризата? Време за отговори!“, пита  Атанасова, споделяйки видео на Румен  Радев, в което той  обвинява правителството на Бойко Борисов за несправяне с пандемията.

От статистическите данни става  ясно, че  починалите за октомври 2020 са 441. Починалите за октомври 2021 (само за 17 дни) са 1392. 4 957 са новодиагностицираните с КОВИД-19 лица у нас за изминалите 24 часа.  Страната ни е  първи в черната класация по смъртност, с близо 5000 заразени на ден.

Припомняме, че юли месец миналата година, когато  Радев  се яви на протеста в негова подкрепа пред президентството,  той обвини  тогавашните управляващи, че плашат българите със статистиките от COVID 19.

Впечатление прави и смяната в позицията на служебния министър Стойчо Кацаров, който през 2020 заяви, че има нещо гнило в тази пандемия. „Та ние почти затворихме държавата и спряхме стопанската дейност, заради нещо, което дори не може да се дефинира като пандемия“. Година по-късно в ролята си на служебен здравен министър Кацаров осъзна, че България ще влезе в „оранжевата зона“, и това изисква мерки.  

 


Коментари (3)

attropo Ами ние ПОМНИМ И НЕ ЗАБРАВЯМЕ!
Идва време на хаскьовлийския каунь да се търси сметка!
И на цялата кохорта около него,разни миризливи лайняви псевдо-метежници,барбикяни,генчо ташака,гаргамел бойкикев и вся остальная сволоч!!!
За нищо не ставате,защото сте ПРОСТАЦИ И МОШЕНИЦИ!
20.10.2021 13:50 / Отговор
Въпрос Въпрос към Стойчо Каруцаров:Искам да си поставя бустерна(3-та) доза ваксина, но преди това трябва да си направя тест за антитела, ще поеме ли държавата разхода за теста? И ако ''не'' - ЗАЩО?
21.10.2021 08:19 / Отговор
Анастас #
Ибан Костовите Злобари отново ще гласуват за Радев на балотажа ...
Това е повече от сигурно !

(реалистично)
21.10.2021 16:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема