Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десислава Атанасова: БСП на кредит, а иска кредит на доверие

Мрежата

Десислава Атанасова: БСП на кредит, а иска кредит на доверие

Десислава Атанасова: БСП на кредит, а иска кредит на доверие - Tribune.bg
Снимка:

Празна партийна каса, ипотеки, разпродажби, разкри депутатката от ГЕРБ

„БСП на кредит, а иска кредит на доверие Празна партийна каса, ипотеки, разпродажби“. Това написа във Фейсбук депутатът на ГЕРБ Десислава Атанасова и публикува документ от Агенцията по вписвания.

От предоставения документ става ясно, че Агенцията по вписванията е заличила договорна ипотека за имота на 19.02.2010г., а впоследствие на два пъти е учредявала нова ипотека на имота на социалистите в гр. Казанлък, на ул. „Чудомир“ 1  на 30.04.2013г. и на 14.04.2020г. Депутатката от ГЕРБ е публикувала и снимка на обекта с площ 174.440 кв.м., на който се развява „Червеното“ знаме и националният ни флаг.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Горката бедна БСП. Сигур партията е дала и последните си копейки в помощ на "бедстващите" червени милионери, мултимилионери и милиардери, принудени да купуват заради "потресаващата немотия" някакви си яхти като "корита", само по 30-тина метра, самолети само за по 10-тина човека, а "колички" по пол милион евро. Мъкаа, червена мъка. Ей и кака ви Курни има само 48% от Техноимпекс, защото демокрацията й отне останалите 52% - пладнешки грабеж.
15.06.2020 13:43 / Отговор
Другата простакеса Шефът й как ли би я нарекъл тази, досетете се сами.
15.06.2020 16:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати