Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десислава Радева: Щастлива съм, че Бургас случи на кмет

Мрежата

Десислава Радева: Щастлива съм, че Бургас случи на кмет

Снимка:

Десислава Радева направи своя радио дебют като музикален редактор. Това се случи в ефира на Power FM този следобед, съобщава gramofona.com.

Радева заяви, че ѝлипсва Старата фрегата и свързва духа на Бургас именно с това заведение.

„С приятелки ходехме там лятото и гледахме чужденците. На „Фрегата“ имаше възрастни двойки от Германия, Сърбия, които слушаха валс. Тук беше пълно с чужденци и ние гълтахме от тяхната култура в онзи затворен социалистически ред“, припомни си тя и допълни, че именно за това за нея Бургас винаги е бил „башка град“.

Направи и неочакван комплимент на градоначалника Димитър Николов. „Много съм щастлива, че най-накрая градът случи на кмет. Помните какво беше при предишния, Йоан Костадинов, нали“, призна Радева и допълни, че в момента Бургас е по-добър дори и в нещо толкова прозаично като коледната украса, а елхата тук е по-красива от тази в София. „Когато изляза от студиото, задължително ще мина и ще разгледам украсата, защото до сега съм я виждала само в интернет“, призна Десислава Радева.

Като един от големите плюсове на това да е президентска съпруга тя посочва възможността да се среща с много от световните лидери.

„Никога не съм си и представяла, че ще мога да бъда с тези хора“, призна Десислава Радева и  обяви, че роклите за официалните ѝ визити не струват нищо на данъкоплатеца.  


Коментари (1)

hahaha При една ревизия на президенството мунчо ще влезе в затвора заради роклите на жена си :D
16.12.2019 13:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още