Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Десислава Тодорова: БСП и тези, които чупят и хвърлят камъни по полицаите, не могат да донесат нищо хубаво на България

Мрежата

Десислава Тодорова: БСП и тези, които чупят и хвърлят камъни по полицаите, не могат да донесат нищо хубаво на България

Снимка:

Десислава Тодорова, депутат, Фейсбук

„По време на протестите от последните дни видях доста млади хора около 20-25 годишни. Винаги съм подкрепяла дързостта и енергията на младостта. Вярвам, че огромен процент изразяват своето мнение от чисти подбуди.

Сетих се отново за тях, когато днес гледах призивите за протест на Корнелия Нинова и БСП.

Дадох си сметка, че те няма как да помнят, какво се случва с държавата ни, когато левицата е на власт.

През 1996 г. аз и моето поколение също бяхме по площадите, защото БСП беше докарала родината ни до хиляди проценти хиперинфлация и икономически фалит.

През 2013 г. отново бяхме на барикадите, когато поредното тяхно управление подмени вота на хората и докара България до нова финансова криза.

Скъпи и прекрасни млади хора,

Пиша Ви това, защото те са отново същите. Нищо в тях не се е променило. БСП и тези, които чупят и хвърлят камъни по полицаите, не могат да донесат нищо хубаво на България. Стотиците представители на органите на реда не са ваши врагове, а са там, за да пазят вашето право на протест от такива, които се гаврят с емоцията, с енергията и младостта Ви.

Пиша Ви това, защото сега е толкова различно от 1996 г. и 2013 г. Няма безгрешни, но постигнахме много заедно с Вас, с вашите родители и приятели. Реализирахме проекти, които са с огромно значение за десетилетия напред във времето.

България е стабилна и уважавана държава в цяла Европа.

 

Трябва да продължим да вървим уверено по европейския път на развитие, за да може родината ни да става все по - добро място за вашето бъдеще!“  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема